Tallennusten säilymisaika

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Hei,

Minkä takia tallennukset häviävät automaattisesti 90 päivän kuluttua tallennuspäivästä? Saako tätä ominaisuutta pois siten että tallennukset säilyvät pidempään? (ainakin Elisa viihteessä tallennetut ohjelmat säilyvät vuosia). Ja mitä hyötyä on edes 3000 tunnin tallennustilasta jos tallennettuja ohjelmia ei voi edes säilyttää yli 3 kk?

3 kommenttia

Hei Tomaatti4!

Kiitos palautteestasi. Laitan ilmanmuuta toiveesi tallenteiden pidemmästä säilyvyydestä eteenpäin. Toivotaan parasta!
Tokihan meiltä löytyy myös tallentava digiboksi Viihde -asiakkaille. Sillä tallenteet säilyvät niin pitkään, kuin itse haluaa ja tallentaa voi myös maksukanavia. Tällä hetkellä tallentavasta digiboksista löytyy tarjous 159e (norm. 210,70e). Sellaisen voi kätevästi tilata vaikka maksuttomasta Myyntipalvelunumerostamme 0800 133133 (ark. 8-20, la 9-16.30).
Aurinkoista kevättä sinne 🙂
Olisikohan reilua kertoa asiakkaille, että tuon tallentavan boksin tilaaminen ja maksaminen EI ole normaali ostotapahtuma? Eli boksin omistussuhde ei siirry asiakkaalle. Ts. asiakas maksaa boksin vuokrauksesta ja joutuu palauttamaan sen aikanaan!

Minkä takia tämäkin asia on tehty näin epäselväksi? Miksi te sonera jatkuvasti yritätte sumuttaa asiakkaitanne?

Selvää suomenkieltä tästä asiasta ei teidän sivuilta/hinnastoista löydy. Hakemalla löysin tämän foorumilta vuodelta 2011:

Tällä hetkellä (tarjoukset muuttuvat aika ajoin) KotiTV:n tallentava digiboksi on tarjoushinnalla 159e (norm. 209e). Digiboksin omistusoikeus kuuluu Soneralle.

Kyllä nämä seikat selvennetään ilman muuta, jos/kun laitteen haluaa tilata. Missään nimessä ei haluta "sumuttaa" ketään :)
Laite tosiaan ei jää asiakkaalle, jos Sonera Viihteen irtisanoo. Eipä sillä sen jälkeen mitään tekisikään, sillä se toimii vain ja ainoastaan tässä kyseisessä Sonera Viihteessä, johon se on tilattu.
Etuina tähän Soneran omistukseen voisin mainita esim. täyden ja maksuttoman huollon/takuun, joka ei pääty asiakkuuden aikana. Eli, jos laitteet tai vaikka kaukosäädin rikkoutuu, se vaihdetaan uuteen maksutta, eikä takuuajoista tarvitse huolehtia.
Toiveissahan on tietysti piiiitkä asiakkuus Viihteen parissa, jolloin takuulla saa rahalleen vastinetta :)

Vastaa