Tallentamiset katoaa?


Hei!
Nyt on monesti käynyt niin, että olen laittanut koko seuraavan viikon (seuraamani) ohjelmat tallennukseen, mutta viikon päästä yli puolet tallennuksista ovat kadoksissa. Olen ruvennut seuraamaan tilannetta ja ilmeisesti laittamani tallennukset poistuu, ja joskus joudun laittamaan ne jopa kolme kertaa tallennukseen ennen kuin se rec-pallo pysyy siinä. Ongelma ei siis ole tallenuksien katoaminen vaan se, ettei järjestelmä edes tallenna niitä ohjelmia jotka sen pitäisi tallentaa. Mistä tämä johtuu? Onko muilla ollut samaa ongelmaa? Ärsyttävä kun ei voi luottaa omaan digiboksiinsa...

42 kommenttia

Oli tallennus jäänyt tulematta/hävinnyt. Kyseessä mtv3 kanavalta sunnuntaisin tuleva kosto sarja. Lähetysaika on 21-22 ja kyseessä 22.6. tehty tallennus tai siis yritetty tehdä. Kaikki muut jaksot normaalisti tallentunut mutta tämä ei.

Edit. Ja samaan syssyyn huomasin että mtv3 kanavalta maanantaisin tuleva uhka sarja oli myös jäänyt tulematta jostain syystä. Lähetys aika myös 21-22 ja kyseessä 23.6. Tullut jakso.

Edit2. Menin omilta sivulta kattoo ja ohjelmoinneissa näkyi näin:
[attachment=0:2tc1lf3h]Screenshot_2014-06-26-21-37-32.png[/attachment:2tc1lf3h]

Noi alkamisajat ihan päin persettä ja kestot. Miten tämä on mahdollista?

Ja molemmat oli laitettu verkkotallennukseen digiboksin kautta. Laitanko vikailmoituksen?
Moi ZerDzo!

Tee vikailmoitus tuosta tallenteiden epäonnistumisesta. Kun teit tuota ohjelmointia, muistatko oliko ohjelma useampaa kertaa epg tiedoissa? Teitkö ohjelmoinnin etätallennuksena vai digiboksilta?
Aiemmassa viestissä luki jo että boksin kautta ja ne tehtiin samanapäivänä kun esityspäivä, kanavan infolistan kautta eli ei ollut kuin yhden kerran listalla. Epgtä ei voi käyttää hyvin kun on niin raskaan oloinen. Joskus teen tallennuksia epgn haun kautta.
Moro ZerDzo!

Ok. Kannattaa laittaa vikailmoitusta. Vikailmoituksen voi tehdä soittamalla vikapalveluun 020690101 tai sonera.fi:n omien sivujen kautta.
Aivan sama juttu kuin ZerDzolla. Eihän tuo EPG tallennusvaiheessa edes yltänyt 8.7. saakka!
Moi JussiJ!

Kannattaa myös tehdä asiasta vikailmoitusta.
Taas kerran! Eilen illalla laitoin omien sivujen kautta seuraavan ohjelman verkkotallennettavaksi:

YLE TV2 - 26.07.2014 - 19.10 - Muotojen merkitys

Ja tänään kun tässä katselen omien sivujen tallennussivua, niin tuota ei ole tallennettu!!!

Miten h Sonera te ette saa toimimaan teidän järjestelmäänne?!?! Tässähän on menty jo monta monta monta kuukautta ja sama pelleily jatkuu vain. Taas miljoonannen kerran: kyllä olette p firma.
Ihan samaa tässä kiroillaan kuin yllä oleva henkilökin.. Ensin ei saada toimivaa salasanaa ja nytten sitten väittää omien sivujen kautta että muka kaikki tallenteet kadonneet.. Vaimo kyl repii pelihousunsa ja muutakin kun kuulee jos ne oikeesti kadonneet... sielläkun oli hänellä reilut 1500 tuntii katottavaa ja viime yönä laitoin sinne koko alku viikon tallennukset netin kautta ja nytten nekin näyttäis olevan kadonneet toivon että kaikki ois tallessa näkysis meillä kohta puolin kunhan saadan oikee salasanakin jotta saadaan telkkari jälleen toimimaaan

Edit nytten kun oikee salasana saatiin niin todettiin et tallenteet oli siellä ja suurin piirtein kaikki vissiin oikein tallentunut
Ja TAAS. Tällä kertaa soneran paskapalvelu tallensi vain 15min vaikka piti tallentaa yli 2 tuntia. VMP!!

Tältä näyttää omien sivujen tallennuksissa:

29.07.2014 Kunnes toisin todistetaan (12) Yle TV2 87 päivää 5min

Pitäisi olla yli 2 tuntia.

Digiboksilla kun katsoo, niin tuo tallennus on 15min pitkä (eli se 5min + normi varoaika). Tallennusvalikossa Soneran paskasofta väittää, että olisi yli 2 tuntia. Muutenkin monet tallennukset, vaikka ovatkin kokonaisia, näyttävät ihan huuhaa kestoaikoja valikossa, yksikin leffa mukamas on yli 4 tuntia pitkä vaikka tallennus on oikeasti about 2 tuntia pitkä. Taas kerran: VMP.

Kyllä on säälittävää piperrystä Soneralta. Eikä siellä näköjään ketään kiinnosta.
TV2:lla tuntuu olevan suurimmat ongelmat. Useita ajastuksia katoaa viikoittain. Mm. eilinen Kova Laki SVU jäi tallentumatta. Korjataanko näitä vikoja lainkaan, mitään ei tunnu tapahtuvan, sama bugi ollut kohta jo puoli vuotta. Kannattaisko palata siihen ennen "uudistusta" olleeseen versioon, huonohan sekin oli, mutta tähän nykyiseen ei voi luottaa lainkaan.
TV2 tänään:

18:45-21:00 Koripalloa (tämä on oikein, tosin ajastukseni on siitä kadonnut)
18:45-21:00 Black Box (oikea esitysaika 21:00-21:45)
21:45-21:50 Naurupalat

Milläs ihmeellä tuon Black Boxin tallentaminen onnistuu?
Päivää vain kaikille!

Ohjelmaoppaan tallennusongelmat ovat kyllä meillä tiedossa ja korjausta pyritään saamaan ulos mahdollisimman pian.
Tiedän että alkaa tuntua jo toivottomalta tilanteelta mutta toivottavasti pian on valoa tunnelin päässä :)

Hei Sarme1971!

Tällä hetkellä omilta sivuilta sekä digiboksista näyttää oikein tuon Black Boxin eli alkaa klo 21.
Kokeile ajastaa koripallo uudestaan ja katso meneekö ohjelmointeihin.
Miten voi kestää näin kauan korjata nämä ongelmat?! Ei ilmeisesti ole riittävän vakava ongelma?

Itselleni yksi tärkeimmistä palvelun valitsemisperusteita oli etätallennus, johon ei ylen kanavien kohdalla voi luottaa ollenkaan. Tallennan vain ne ohjelmat, jotka haluan myös katsoa. Pitääkö vaihtaa toimivampaan palveluntarjoajaan, jotta saan ohjelmat katsottua?

Usein ongelma on että ohjelman tilalle on tallentunut edellinen tai jälkeinen ohjelma, mutta infoteksti on halutun ohjelman teksti. Toinen jatkuvasti toistuva ongelma on, että ohjelman tallennus on kokonaan hävinnyt tai ohjelma ei ikinä tallentunutkaan. Olen myös varmistanut ohjelmointini vielä samana päivänä, mutta kuitenkin joku ohjelma saattaa puuttua.

Lauantain counter striken finaalista oli tallentunut n. 40 ensimmäistä minuuttia, vaikka ohjelmaa tuli melkein kolme tuntia.

Etenkin leffat joita ei näe areenasta harmittavat eniten. Miksei asiakkaalla voi olla mahdollisuutta saada hävinneet tallennukset palautettua katseltaviksi?
Hei elis-4,

Ongelma on ymmärrettävästi ikävä ja siihen pyritään löytämään ratkaisua niin pian kuin mahdolista.

Useimmissa tapauksissa tallennusta ei ole mahdollista enää palauttaa. Voit kuitenkin tehdä tuosta vikailmoituksen vaikka omien sivujen kautta, niin asia voidaan aina selvittää.
Hei taas. Halusin vaan kertoa viimeisimmän. Tallensin sarjaa Väärät miehet TV2:lta. Olin katsonut ekan jakson tästä kuusiosaisesta minisarjasta ja tallennuksessa oli loput viisi. Näistä viidestä kolme oli tallentunut väärin - tallennuksessa olikin tätä ennen tullut ohjelma. 2/5 kuitenkin oikein! Ja lopuissakin taas lukee Väärät miehet, mutta kuvaus ja tallennus ei ole se.
Soneran onneksi sentään tallentaa jotain ettei sopimuksia voi siihen vedoten purkaa. Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä kun useiden kuukausien ajan sama ongelma jatkuu ja vikailmoituksia varmaan kertynyt monta. Silti ei syytä löydetä. Monessa firmassa sais kenkää noin paskat työntekijät jotka ei osaa työtänsä.
Moi elis-4 ja ZerDzo!

Ongelma on edelleen tutkinnassa ja se pyritään ratkaisemaan niin pian kuin mahdollista. Väärin tallentuneista ohjelmista kannattaa aina jättää vikailmoitus, jotta voidaan tutkia vielä jälkeenpäin tallenteiden tilanne.

Vastaa