Tallentava digiboksi

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Tilasin juuri uuden tallentavan digiboksin hintaan 99€. Uudet asiakkaat saavat hintaan 0€. Tosi paska homma "vanhoja" asiakkaita kohtaan. Kiitosta vaan tyhjästä.

6 kommenttia

Hei Kestokuluttaja!

Meillä on paljon erilaisia tarjouksia, jotka vaihtelevat silloin tällöin. "Tallentava digiboksi veloituksetta" -tarjous oli voimassa myös vanhoille asiakkaille, jotka uusivat Viihdepaketin kahden vuoden määräaikaisen sopimuksensa.

Pelkän kovalevyboksin sai tarjouksella hintaan 99€ ja tällä hetkellä laitteen voi tilata käyttöön 120€ normaalihinnalla.
Vaihdoin muuton yhteydessä (helmikuu 2014) kaapelinetin Sonera ADSL ja Viihde-pakettiin. Toimitukseen olisi ilmeisesti pitänyt kuulua tallentava digiboxi?? Paketissa oli Motorolan VIP1853 boxi, mutta ilman kovalevyä.

Mahtaako tuo kovalevy tulla joskus myöhemmin vai olenko ymmärtänyt tuon "tallentava digiboxi" kohdan väärin?

JMY
Hei jmy! Olisikohan tässä käynyt jokin väärinkäsitys. Viihde-palvelussahan on verkkotallennusmahdollisuus ja lisäksi meidän kautta hankitut boksit ovat nykyään sellaisia, johon voi halutessaan hankkia kovalevyn erikseen. Tämä optio siis löytyy, mutta kovalevy ei tule automaattisesti mukaan.
Moi,

Vaikea sanoa onko erehdys vai mikä? Tiedän kyllä tuon verkkotallennusmahdollisuuden, mutta eikös tallentava digiboksi ole eri asia. Ainakin teillä kampanja parhaillaan päällä jossa mainitaan kovalevyllinen digiboksi...

JMY
Tarkistin vielä tilauksesi ja tallentava digiboksi ei tosiaan sisälly kyseiseen kampanjatarjoukseen. Kysyin asiasta vielä henkilöltä, joka hoiti tilauksesi ja hänkin arveli, että kyse on luultavasti väärinkäsityksestä.
roger that

Vastaa