Tampereella kaikki kanavat pikselimössöä!!


Tasan keskiyöllä muuttivat kaikki kanavat pikselimössöksi ja äänet katosivat!!!

-Jan

ps. tätä edelsi äänen jatkuva pätkintä ja hiljalleen paheneva pikselöityminen.

23 kommenttia

Pientä päivitystä:
Palautin tehdasasetukset ja hain kanavat uudelleen (kesti yli 2x kauemmin kuin normaalisti) ja kaikki radiokanavat puuttuivat, samoin kuin YLE:n kanavat, TV1:n paikalla oli MTV3, joten aivan sekaisin!

Signaalin taso pumppaa 0 ja 99%:n väliä, laatu on 00%:ssa!


-Jan
Rovaniemellä myös sama juttu. Eipä tässä ois halunnutkaan nähdä tuota US Openin finaalia.......

Sopivasti tuli viime viikolla kuukausilasku+maksukortin vuosimaksu, mitään hyvityksiä esim. viime vkl:n Canal+ Sport Ykkösen pimeänä olosta ei tietenkään lukenut missään. Mutta onneksi Sami/Tapio/yms heittää huomenna tänne taas automaattisen pahoitteluviestin.

Ehtikin jo tottua liian hyvään ku vietti pari päivää Oulussa ja pystyi katsomaan töllöä ilman jatkuvaa pätkimistä. Welholla tällaiset perusjutut sentään osataan.

PS. Yllättäen häiriötiedotteissakaan ei lue mitään näistä ongelmista (ja ko. topikkikin täällä on lyöty tylysti lukkoon). Jotenkin alkaa tuntua ettei Soneralla ole ketään viikonloppuisin töissä/ketään ei kiinnosta.
viimeaikoina Soneralla on kyllä ollut jopa sille epätavallisen paljon häiriöitä. Kouvolassakin vain tv2 ja mtv3 äsken kokeillessani näkyivät, kaikki muut kanavat pimeinä.
No, nyt aamulla tilanne näyttää korjaantuneen.

Joo, olen ollut Soneran kaapelissa vajaan pari kuukautta ja sitä ennen olin paikallisella operaattorilla miltei 10 vuotta ja täytyy sanoa, että Soneralla on ollut enemmän vikoja tässä parin kuukauden aikana kuin oli edellisellä operaattorilla miltei 10 vuodessa! Ei kovin hyvältä näytä.

-Jan

Korjaus: Kaikki kanavat näkyvät kyllä, mutta pikselöityvät välillä ja ääni pätkii samaan aikaan. Parempi, mutta ei hyvä!!!
Lappeenrannassa sama ongelma ja samaan aikaan. Vain TV2:n kuva näkyi normaalisti. Aamulla tilanne normaali, paitsi että uusia kanavia oli taasen ilmestynyt, tai siis vanhoja kanavia mutta uusille kanavapaikoille. Tätä kanavien monistumista on tapahtunut aika ajoin.

Onneksi Soneran sedät sentään soittivat jenkkeihin ja saivat siirrettyä US Openin finaalin maanantaille, että ehtivät korjata vian 🙂
Juuri, kun päästiin sanomasta että toimii, niin: " Kanavalla ei ole ohjelmaa tai se on salattu" !!!

-Jan
Ja juuri nyt 00:16 alkoi pikselimössö taas!! Miltei minuutilleen samaan aikaan kuin viimeksi!

Tästä on alkanut tulemaan enemmän tapa ja siitä pitää alkaa saamaan jonkinlaista hyvitystä!!!

-Jan Kronlund

Yritin tehdä vikailmoitusta, mutta puoli yhden aikaan aamulla oli jonoa niin paljon että puolessa tunnissa kukaan ei vaivautunut vastaamaan!
Tampereen länsipuolella myös pikselimössöä. Ainoastaan Tv2, Mtv3 ja Nelonen näkyvät.

Soneran kaapeli tv asiakas vasta pari viikkoa eikä kovin hyvissä merkeissä yhteiselo ala. Melkein alkaa olla ttv:tä ikävä.

Kyllä lämmittää mieltä, että tietää maksavansa maksukanavista joita ei voi katsoa.


Tuo vikailmoitukseen jonotus on kanssa jotain niin upeaa. Kerran olen soittanut 1h 30min odottaessa. Eikä odotuskaan maksanut kuin 6€
Melko suuri ongelma saa olla, että toiste soitan.
Nyt heti aamusella kuva pikselöityy n. 5-10 sekunnin välein ja samalla ääni poikkasee.

-Jan
Pääsin vihdoin vikapalveluun vajaan 10 minuutin odottelun jälkeen tänä aamuna. Iltapäivällä tuli tekstari että vika oli korjattu??

No ei pikselöidy nyt, ei 50% viasta korjattu mutta EPG loistaa tyhjyyttään edelleen toisilla kanavilla, eli 50% ei korjattu.

Hauska lopputulos.

-Jan
Vaikuttais siltä, että tänään taas kanavat lakkaa näkymästä. Sen verran jo pätkii taas. Taloyhtiö vaihtoi ttv:stä soneraan n.1,5kk sitten, sinä aikana on ainakin kolme kertaa ollut kanavat pimeänä. Ttv:n verkossa ei ollut koskaan!!! Eli tarttis soneran päässä alkaa pikku hiljaa keksiä jotain!
On se kyllä KUMMA.
Taas kello 18.00 kaikki paitsi yle2 mtv3 nelonen täyttä pikselimössöä.

Vikapalveluun jono yli 30min, hip hei. Näin se särinä (sonera) meitä tyhmiä rahastaa.

JOS JOKU MIETTII VAIHTAVANSA TTV:n LUOTETTAVAT KAAPELITV PALVELUT SONERAAN EI KANNATA.
joo maksukanavat (urho ja canal+) kaikki ihan "mössönä". Näköjään pitää pyytää taas hyvitystä soneralta. eihän tässä ehtiny mennä ku muutama viikko kun viimeks hain hyvitystä
Kyllä on tuskaisia aikoja tiedossa tän kanssa, asiakaspalvelukin tuntuu olevan todella heikossa hapessa! Laskutus ja mainonta sen sijaan tuntuu edelleen toimivan...
henkka555 kirjoitti:
Kyllä on tuskaisia aikoja tiedossa tän kanssa, asiakaspalvelukin tuntuu olevan todella heikossa hapessa! Laskutus ja mainonta sen sijaan tuntuu edelleen toimivan...


no onneks tapahtui torstaina eikä huomenna, nyt on toivoa saada huomiseksi korjattua. viikonloppuisin sonera ei yleensä korjaa mitään.
warre kirjoitti:

no onneks tapahtui torstaina eikä huomenna, nyt on toivoa saada huomiseksi korjattua. viikonloppuisin sonera ei yleensä korjaa mitään.


Tätä lausetta voisi Sonera käyttää markkinoinnissaan
Juu, mutta onneksi tuo vikailmoitusnumero on auki viikonloppuisin, nettipuolella vikoja ei saa tulla perjantain klo. 18:n jälkeen.

-J-

Niinpä näyttää olevan mössöä TAAS!!
Ja TAAS! Piti alkaa katseleen F1 aika-ajoja, mutta eipä näemmä tarvitse, kun YLLÄTTÄEN kanavat meni pimeäksi!
Toimiiko muilla kanavat nyt? Itsellä ollut aamusta saakka pimeänä täällä Tampereella. Näyttää bittivirhetaso täyttä.
Kyllä täällä Jankan puolella on ainakin toiminut tänään.
No hitto, yöllä kanavat näkyi, mutta tänään ei ole sit toiminut ollenkaan. Voihan se olla taloyhtiön kytkennöissäkin häikkää.
Tappu: Perkkoonkadulta tuli useampi vikailmoitus 3.10. ja vikaantunut verkkolaite vaihdettiin saman illan aikana. Muita kaapelitelevisioverkon vikoja ei Tampereelta löytynyt kyseisenä ajankohtana
Tasan klo. 01:00 8.11.2010 hävisivät kaikki kanavat. Tulee vain viesti että ei ole ohjelmaa tai on salattu!!

-J-

ps. niin, hävisivät myös peruskanavat

Vastaa