Tarjousehdoissa painovirhe?


Hei! Nyt saa 150M liittymän tarjoushintaan 19.90 ensimmäiset 12kk jonka jälkeen hinta nousee 29.90. Tarjousehdoissa on maininta että saapuvan liikenteen maksiminopeus on 150Mbit/s ja lähtevän liikenteen 5Mbit/s? Vaihteluväli 1-5Mbit/s. Ei kait tämä voi pitää paikkansa? Eikös lähetysnopeuden pitäisi olla 50Mbit/s?

http://u.kahvipaketti.com/u/94330274593.jpg

10 kommenttia

Tulihan se sieltä! Nyt on sitte uploadi cäpätty ja reilusti. Ihmettelinkin pitkään, että miten voi tikulla saada 10x nopeamman uploadin kuin kaapelilla. Tietenkin asian olisi voinut ratkaista nostamalla kaapelin upload nopeuksia, eikä laskea 4G uploadia. Mitenhän asia jo voimassa olevissa sopimuksissa, voisiko olla peruste irtisanomiselle?
Kyllä mulla ainakin toimii upload entiseen tapaan eli 50M on maksimi. Eiköhän tuo ole vain painovirhe. Olisi kyllä aika kova veto leikata uppia noin reilusti joten en usko että pitää paikkansa. Soneran edustaja varmaan vahvistaa tiedon.
No, miksei soneralta kommentoida tätä? Jos päivitän nykyisen fiksunetti 4g liittymäni tuohon edellämainittuun tarjoukseen niin tippuuko lähetysnopeuteni 50M --> 5 megaan? Ei kait?
Toivottavasti on painovirhe!

Olisi kiva tarttua tarjoukseen, mutta vanhoille asiakkaille ei ilmeisesti ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa uusi laite mukaan? Vai onkohan multa mennyt taas jotain ohi?

Muutama kuukausi sitten kun olen liittymän avannut niin on jo tullut tuo E3276-tikku mukana ja sille on tullut ostettua kaveriksi reititin, joten laitepäivitykselle ei ole tarvetta 😕 Omien Sivujen kautta ainakin näyttää normaalihintaa tuohon 4G Max pakettiin.
Hei kaikki,

Ihan alkuun anteeksi, että vastaaminen tähän ketjuun on epähuomiossa viivästynyt. Painovirheeltä tuo 5M tosiaan vaikuttaa, mutta odottelen vielä ihan varmaa tietoa, mikä se oikea luku oikeastaan uploadin osalta on. Palaan asiaan niin pikaisesti kun tieto saadaan.

jeejee224, Liikkuva Netti Aito 4G Max:n saa ilman laitetta hintaan 19,90e/kk/12 kk (sopimus ei ole tällöin määräaikainen). Nyt tällä uudella tarjouksella laitteen (esim. se Huawei E3276 3e/kk/24kk) kanssa 12kk etuhinta on 14,90e/kk ja jälkimmäinen vuosi 29,90 €/kk.

Edit: poistettu virheellinen tieto: "Hieman tilanteesta riippuen, mutta monessa tapauksessa asiakkaan kannattaa hyödyntää tarjous laitesopimuksella, vaikka uutta nettitikkua ei varsinaisesti tarvitsisikaan."
Näyttää siltä että lähetysnopeus on tosiaan leikattu 5 megaan. Eräs kaveri oli päivittänyt liittymänsä tähän kyseiseen tarjoukseen ja uppi oli tippunut 30 megasta 5 megaan. Voihan surkeus. Mikäs tässä on pointtina, miksi sitä lähetysnopeutta nyt yhtäkkiä pihtaillaan? En kyllä ala päivittelemään omaa liittymääni jos uppi menee noin surkeaksi..
Hei jannyman ja muut vastausta odottelevat,

Ei siinä nyt sitten kuitenkaan painovirheestä ollut kyse. Uuden tarjonnan myötä on näin aluksi haluttu lähteä liikkeelle tällaisella rajoituksella, koska suurin osa asiakkaista tarvitsee verkon nopeutta nimenomaan verkosta asiakkaalle päin. Viiden megan upload-nopeus riittää hyvin useimpiin käyttötarkoituksiin ja nopeusrajoituksella halutaan myös varmistaa, että rajattomaksi muutettua 4G-palvelua ei käytettäisi liittymäehtojen vastaisesti (esimerkiksi palvelinliikenne tai tiedostonjakosovellukset). Tällainen kuormitus veisi kohtuuttoman paljon kaistaa muilta käytätjiltä.

Seuraamme kuitenkin toki asiakkaiden palautteita ja kokemuksia aiheen tiimoilta. Niiden pohjalta katsotaan, miten jatkossa lähetysnopeuden kanssa menetellään.
Ymmärsinkö nyt oikein että tämä lähetysnopeuden leikkuri koskee vain näitä 150M liittymiä? Jos tilaan 50M liittymän (Aito 4g teho) niin siinä on edelleen 50M lähetysnopeus? Ei ainakaan missään mainita että olisi toisin. Tämä liittymähän ei ole tarjouksessa vaan myydään ihan normihinnalla (19,90).

Samaten Surffilauta 4g liittymässä on käsittääkseni edelleen 50M lähetysnopeus. Jos noihin 150M liittymiin jää se 5M lähetysnopeus tarjouskampanjan jälkeenkin niin kuka niitä enää ottaa, hintaan 29,90? Minä ainakin otan mieluummin 50/50 liittymän hintaan 19,90. Niin varmaan lähes jokainen.
jannyman: 5Mbit/s upload on käytössä sekä 4G Teho -, että 4G Max liittymissä.

Aito 4G Max tarjous koskee myös nykyasiakkaitamme jotka haluavat vaihtaa nettipakettia. Tarjous ei nykyasiakkaille edellytä uuden tikun ostamista. Tarjoushinta on voimassa 12 kk.
Vielä uudesta tarjoamastamme ja 4G Max -tarjouksesta, jota Melina tuossa edellä juuri tarkensikin.

Kirjoitin ylemmässä viestissäni jeejee224:lle hieman virheellisesti. Nykyasiakas tosiaan siis voi vaihtaa uuteen tarjoamaan ilman, että laitesopimusta tarvitsee uusia. Määräaikaisuus säilyy tällöin ennallaan, vain hinta muuttuu edullisemmaksi ja datapaketti vaihtuu uuden tarjoaman mukaiseksi. Pahoittelut sekaannuksesta 🙂

Vastaa