Telia Play+

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Moi,

Tällainen juttu uutisoitiin Kesäkuussa 2013 -


Soneran tilausviihdepalvelut siirtyvät myös mobiililaitteisiin.

COLOURBOXSonera tuo Ruotsissa jo käytössä olevan Telia Play+ -palvelun Suomeen tämän vuoden loppuun mennessä. Suomessa palvelu toimii Sonera Viihde -nimellä.

Sonera tavoittelee uudella palvelulla aikaisempaa enemmän mobiilikäyttäjiä. Nykyinen viihdepalvelu on sidottu kiinteään laajakaistaan ja digiboksiin, jatkossa esimerkiksi vuokravideoita voi ladata tabletin tai älypuhelimen näytölle.

– Tavoitteena on tuoda kaikki palvelut kannettaville tietokoneille ja mobiilialustoille. Windows 8 -alustan tuen tarjoamme tämän vuoden aikana, kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jussi Salminen kertoo.

Sonera ja Elisa taistelevat tiukasti kotitalouksien lompakoista. Kumpikin tarjoaa palvelun, johon kuuluu muun muassa etätallennus ja videovuokraamo. Vuokravideoiden hinnat alkavat alle kolmesta eurosta.

Salmisen mukaan on vielä epäselvää, mitkä palvelut tuodaan asiakkaille tämän vuoden aikana.

– Ohjelmakirjastot, tv-kanavat ja videovuokraamo ainakin.


Kysyisinkin milloin tämä palvelu on tulossa ? Käsitinkö oikein, että maksukanavat (esim. MTV Total sport kanavat) voisi nähdä koneelta tai mobiililaitteesta.

Ystävällisin terveisin,
Marko

1 kommentti

Hei Manu99!

Kyllä. Kyseinen palvelun on tarkoitus nyt keväällä tulla kaikille käyttöön. Tällä hetkellä olemme vielä testausvaiheessa, joka alkoi jo joulukuun alussa. Tarkemmasta sisällöstä tulee lisää tietoa keväämmällä:)

Vastaa