Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Sutema_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Thomson TCM390 kaapelimodeemi hidastelee

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei
Käytössä on 100mb/s kaapeliliittymä. Langattomana testattuna nopeus näyttää olevan noin 35 mb/s luokkaa, kaapelilla en ole testannut.
Ongelmana on, että nettiyhteys katkeilee turhan usein. Käytössä on yleensä pari langatonta laitetta. Mahtaako otsikossa mainittu modeemi olla jo aikansa elänyt, vai saako siihen jostain päivitystä? Modeemi on liitetty Applen Airport Extreme-purkkiin.

Edit. Tuli näköjään väärään ketjuun. Kyseessä siis kiinteä yhteys.
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Sutema,

Modeemi alkaa olemaan jo jonkinverran vanha. Päivityksiä meillä ei myöskään tuolle löydy. Olisi hyvä vielä testailla yhteys kaapelilla suoraan modeemilta. Jos yhteys edelleen pätkii, niin voisit käydä Sonerakaupassa kyselemässä olisiko siellä kaapelimodeemia testattavaksi. Kaupoissa pitäisi löytyä muutama testimodeemi, jota on mahdollista lainata testaustarkoituksiin. Noita on rajallinen määrä, joten jos kaikki ovat lainassa, niin ei välttämättä löydy heti.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut