Thomson TG789 - portti 4 siltaus takaisin päälle

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moro

Nyt on mennyt useampi päivä ihmetellessä miksi ennen niin luotettava setup Thomson + Asus RT-N56U toimii ihan miten sattuu.

Noh onko nyt niin että tämä 21.8.2014 päivitys: viewtopic.php?f=67&t=19483 on resetoinut nelosportin siltausasetuksen?

Ainakin 192.168.1.1 osoitteessa vastaa välistä Thomsonin asetussivu jälleen. Tämähän aiheuttaa sitten IP-ristiriidan lähiverkkoon ja kaikki vermeet on ihan sekaisin.

Asus sen sitten vahvistaakin:
WAN Connection: The LAN's subnet may be the same with the WAN's subnet.

Saisiko nyt asap takaisin tuon siltauksen että pystyy tekemään töitä?

Kysyisin että minkä vuoksi laitteita päivitellään ilmoittamatta sitä missään ja MIKSEI sitä change logia voi tiedottaa avoimesti niin kuin vuonna 2014 pitäisi tapahtua? Nyt meni oikeasti tunteja selvitellessä omien laitteiden toimintaa, ei tullut mieleenkään että voitte ryssiä Thomsonin konffauksen.

Sori avautuminen, mutta tuntuu vaan niin turhalta ajankäytöltä.

Ps. Yritin tehdä vikailmon omien sivujen kautta, lähetä nappula kuittasi tyhjällä sivulla joten ei mitään käryä tuliko perille. Nyt hei pakkaa kasaan sielä päässä.

5 kommenttia

Laitoin nyt uudestaan vikailmon laajakaistapuolen kautta. Sen lomake toimii fiksusti, löysi osoitetietoni ja kuittasi että vikailmo vastaanotettu.

Voitteko arvon moderaattorit kommentoida onko yleinen ongelma, että portin 4 siltaukset on hyppineet pois päältä asiakkailla?
Laajakaistapuolen vikailmon kautta asia hoidettiin nopeasti kuntoon, kiitos.

Mitähän virkaa sillä Viihteen vikailmoituslomakkeella on jos ei toimi ollenkaan?

Thomsonin versio on nyt 10.5.1.Q (variant MH, bootloader 1.0.9) siltä varalta että jotain sattuu kiinnostamaan.

Edelleen kyllä ihmettelen tätä päivityspolitiikkaa, ei se nyt oikeasti kovin työlästä olisi esim. täälä foorumilla pitää yhtä pinned topiccia, jossa päivitykset ja niissä tulevat muutokset tiedotettaisiin.

Olen tullut siihen tulokseen, että sitovat 24kk:n sopparit on todella huonoja. Asiakas ei voi äänestää jaloillaan, toimittaja voi palvella vähän miten sattuu.
Moro Airstar!

Hyvä että asia tuli kuntoon. En kyllä osaa sano miksi 4 portin siltaus on mennyt pois päältä. Tuo päivityskin oli minun tietojen mukaan vain tg784 malleille mutta jos se samana päivänä oli alkanut temppuileen niin jotain siellä on tapahtunut. Massapäivityksissä muutenkaan ei modeemille resettiä tehdä joten 4 portin pitäisi pysy siltaavana.
Joo nyt on toiminut hyvin joten tuosta ongelmat johtui. Huomasin myös jälkeenpäin että TG784:äähän tuo linkittämäni ketju koski. Vikapalvelunne tekstiviestissä kuitenkin pahoiteltiin siltauksen poistumista palvelureitittimen päivityksen yhteydessä, joten kyllä nää 789:tkin on päivitetty.

Edelleen painottaisin että eikö nyt tässäkin tapauksessa olisi teidän foorumityöläistenkin etu tietää mitä laitteita on päivitetty ja milloin? On kai teillä joku esimies, viekää sitkeästi viestiä, kyllä isokin firma taipuu...
Hei Airstar,

Kiitos palautteesta. Välitämme sen kyllä eteenpäin.

Thomson TG789 ja Inteno DG301 laitteille menee kyllä pienissä erissä ohjelmistopäivityksiä, mutta laitteen siltausksen ei näiden yhteydessä pitäisi poistua. Sen suhteen tässä on toki käynyt virhe.

Vastaa