Thomson TG789vn + ulkoinen kovalevy

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Sain aikaisemmin jotenkin kivasti toimimaan ulkoisen kovalevyn Thomson TG789vn kanssa, mutta nyt kun hommasin uuden läppärin (ja samalla päivitin Windowns kasiin) niin eipä tuo ulkoinen kovalevy enää näykkään resurssien hallinnassa.
Tässä välissä on kyllä ollut aikaa ja varmaan tuo reitinkin on resetoitu välissä.
Mutta kysymys kuuluukin että mistä löydän ohjeet tuon ulkoisen kovalevyn käyttöönottoon, se on siis USB-piuhalla kiinni reitittimessä ja kivasti toimi vanhalla läppärillä.

6 kommenttia

Olen saanut nyt tuon ulkoisen levyn näkymään mediatoistimena, mutta en saa sitä verkkolevynä näkymään. Eli en pysty varmuuskopioimaan sinne mitään.
Mihin asti pääset kasissa? Näkyykö koko Thomsonia verkkoympäristössä?
http://info.domainkeskus.com/apua/Verkkolevy_Windows Tuossa on ohjeet verkkolevyn lisäämiseksi, osoite on muistaakseni \THOMSONShared

En usko että kasi on mitenkään merkittävästi muuttanut verkkolevyasetuksiaan..
Kokeilin tuota \THOMSONShared
mutta yhdistäminen ei onnistunut kun kokeilin Windowsin tarjoamaan vianmääritystä vastaukseksi tuli "laitetta Thomson ei ole määritelty hyväksymään yhteyksiä tiedoston ja tulostimen jakaminen"

Eli ihan kuin kyseessä olisi joku palomuuri tms?
edit: kokeilin hetkeksi poistaa Thomsonin oman palomuurin kokonaan, ei vaikutusta
Media server ruksi piti ottaa pois niin silloin levy alkoi näkyä normaalisti. Mutta mutta, nyt levy toimii ajoittain, pääsääntöisesti tulee timeout kun koitan mennä levylle, myöskään ajastetut backupit ei silloin toimi. Ideoita?
Ei mitään hajua. Tuo verkkolevyjako oli ehkä kaikkein toimintavarmin juttu tuossa boksissa. Toimiiko kuitenkin langaton yhteys koko ajan?
anqquri kirjoitti:
Ei mitään hajua. Tuo verkkolevyjako oli ehkä kaikkein toimintavarmin juttu tuossa boksissa. Toimiiko kuitenkin langaton yhteys koko ajan?


Joo verkossa ei mitään ongelmia muutoin.
Mutta tuo yhteys levyyn tuntuu kestävän tosi kauan ja yleensä se ei aukea ollenkaan.
Windows 7:n kanssa homma toimi tosi nätisti eikä mitään ongelmia ei ollut.

Vastaa