Thomson tg 789n siltaavaksi

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Sain yllättäen Thomson 789n härpäkkeen kotiin ja korvasinkin ohjeiden mukaan pari kuukautta vanhan VDSL/WLAN modeemin sillä. Kaikki toimii oikein hienosti muuten, mutta entinen VDSL laite oli mahdollista laittaa siltaavaan moodiin ja toteuttaa langaton yhteys helposti koti-tv:lle. Thomsonin laitteessa ei kuitenkaan näytä olevan WDS-tuettuna. Onko tämä operaattorin konfiguraatio ja vai Thomsonin modeemin puute? Jos kyseessä on operaattorin konfiguraatio, olisiko sitä mahdollista muuttaa, jotta voin käyttää koti-tv:tä langattomasti kuten ennen?

4 kommenttia

Koti TV toimii vain Thomson TG789 - palvelureitittimen ethernet-porteista, ei WLAN-yhteyden kautta. Koti TV on mahdollista saada toimimaan langattomasti myös palvelureitittimen kautta, mutta tämä vaatii ethernet-liittimeen kytketyn erillisen WLAN-tukiaseman. Aiheesta lisää ketjussa otsikolla WLAN-yhteys digiboksille.

Soneran toimittama Thomson TG789 - palvelureititintä ei saa muutettua siltaavaksi.
Hei
Saako kyseistä modeemia toiminaan nettipeleissä ja koneeta pc?
koska otin sonera koti tv paketin mut en kyllä tienny et nettipelaaminen on mahdotonta
kyseisellä liittymällä. asiakaspalveluun olen ollut yhteyksissä ja kaikki häiriösuojaukset on otettu pois
päältä ja sekään ei auta yhtään mitään, että mitä tässä pitäisi tehdä.
Kiitos 🙂
Sonyxi: Oliko millaisesta ongelmasta tarkalleen kyse noiden pelien kohdalla? Pelien / valmistajien omia foorumeja kannattaa selailla, sieltä voi löytyä pelikohtaisia vinkkejä. Koti-TV -palvelun reititintä ei saa siltaavaksi (kuten yllä mainittu) ja pientä nettiviiveen/pingin kasvua voi esiintyä, mutta pääosin pelien pitäisi toimia ongelmitta. Mikäli porttiohjauksia pitää tehdä, se on Thomsonin molemmissa malleissa (784 ja 789) mahdollista.
netti pelaamisessa ping vaihtelee noin 20-70 bfbc2 pelissä ja se aiheittaa lagia eli
portti pitää ohjata tai sitten vaan vaihtaa koti tv paketti tavalliseen littymään. koska kaverilla on sama liittymä mut ilman koti tv pakettia samas kaupungis mut toi ping on normi 60 vähemmän ja pysyy tasaisempana koko ajan ja heitto 20 max, eli varmaan täs tapauksessa koitan soneran kanssa saada koti tv paketin peruttua ja muutettua sen normiks.

Vastaa