Tietoturvan siirto toiselle koneell

  • 11 December 2014
  • 32 kommenttia
  • 104 katselukertaa

Nykyinen koneeni lopahti ja uudelle pitäisi asentaa tietoturva. Voinko siirtää vanhassa koneessa olleen asennuksen uudelle koneelle? Mistä lisenssinumero, vanha ei ole tallessa.

32 kommenttia

Hei mb124v70

Uudelle koneelle Tietoturvan asennus onnistuu ihan normaalisti. Lataa tietoturvan asennuspaketti tästä ja rekisteröi se käyttöön lisenssiavaimellasi. Laitoin lisenssiavaimen sinulle tulemaan txt-viestillä yhteystiedoissasi olevaan numeroon!
mb124v70 kirjoitti:
Nykyinen koneeni lopahti ja uudelle pitäisi asentaa tietoturva. Voinko siirtää vanhassa koneessa olleen asennuksen uudelle koneelle? Mistä lisenssinumero, vanha ei ole tallessa.


mulla vastaava ongelma mistä sais uuden lisenssiavaimen?
Hei annejuha,

Jos kyseessä on liikkuvan laajakaistan yhteydessä oleva tietoturva, niin lisenssiavaimen pääset näkemään omien sivujen kautta.

Kirjaudu sivuille esim. Sonera tunnuksella. Valitse liittymänhallinta ja liittymä jonka mukana tietoturva on tullut. Käytössä olevat lisäpalvelut alta löytyy tietoturva ja sen kohdalla linkki, jossa lukee "Lue lisää". Klikkaa tästä niin näet tietoturvan lisenssiavaimen.
kun meen sinne omiille sivuille niin siinä lukee kokonaisturvan hinta pelkästään lue lisää kohdassa.
Moi annejuha! Kyllä sen pitäisi löytyä Omilta Sivuilta. Laitoin lisenssikoodin vielä tekstiviestillä yhteysnumeroosi.
Sama ongelma.

Asensin tietoturva-ohjelmaa uudelle koneelle, josta se kyennytkään poistamaan McAfeen esiasennusta.
Näin koodini (G534-) meni, ja kun sitä yrittää asentaa koodilla, ilmoitetaan sivulla, että olen jo käyttänyt turvakoodini.

Mistä nyt toimiva koodi ?
Hei fiobo,

Koitas nyt sitä G534- koodia, resetoin tietoturvasi lisenssikoodin. 🙂
Kiitos !
Yritettiin asentaa tietoturvaa uudelle koneelle niin kone kyselee tilauskoodia. Mistäs moisen löytäisi? Voiko tietoturvan asentaa toisellekin koneelle samalla koodilla?
Hei Litbarski,

Tilaamasi tietoturvan voi asentaa 3 koneelle käyttöön. Jos sinulla on tietoturva jo toiselle koneelle asennettuna, niin voit tarkistaa lisenssinumeron ohjelmasta sivuiltamme löytyvän ohjeen mukaisesti.

Mikäli et ole vielä asentanut tietoturvaa, niin voit tarkistaa lisenssiavaimen Omien sivujen kautta. Kirjaudu omille sivuille Sonera tunnuksella ja valitse listalta kiinteä laajakaistaliittymäsi. Klikkaa lisäpalvelut ja kohdasta Käytössäsi nyt. Sonera Tietoturva kohdassa löytyy lue lisää linkki. Klikkaa siitä niin näet lisenssiavaimen.
Moi. Löysin kyllä lisenssiavaimen ja tilauksen tilan 2/5 käytetty ja voimassa. Omille sivuille kun menen, ei näkyviin tule lisäpalvelut kohtaa, ainoastaan liittymätiedot sekä sähköposti ja kotisivut. Uudelle koneelle koitin syöttää lisenssiavainta, mutta ei käynyt. Tarkoittaako lisenssiavain (oma tunnisteavain) samaa kuin tilauskoodi?
Hei Litbarski,

Kirjauduit Omille sivuille ilmeisesti laajakaistaliittymäsi pääkäyttäjätunnuksella. Soneratunnuksella lisenssiavain näkyy Omien sivujen kautta.

Ohjelmassa lisenssiavain löytyy juuri kohdasta Oma tunnistekoodi.

Olitko ladannut Sonera tietoturvan asennusohjelman sivujemme kautta?

Varmista myös että tietokoneen kellonaika ja päivämäärä ovat oikein.

Resetoin lisenssiavaimesi nyt samalla. Kokeilethan syöttää nyt uudelleen lisenssiavainta.
Moro taas. Soneratunnus olikin uusi juttu minulle. No nyt on tunnukset ja uudelle koneelle asennus onnistui hienosti, mutta vanhalla koneella aktivointi epäonnistui. Tuli ilmoitus, että ota yhteys asiakastukeen. Mikä mättää??
Hei Litbarski,

Molemmissa ohjelmissa on kuitenkin sama lisenssiavain nyt koitettu laittaa ja uudessa se nyt hyväksyi sen? Kertoisitko lisenssiavaimen 4 viimeistä merkkiä, niin tarkistellaan että tiedot täsmäävät.

Asentelitko tietoturvan vanhaan koneeseen uudelleen vai tuliko aktivointi-ilmoitus ihan itsekseen? Jos vanhassa koneessa tietoturva oli jo samalla lisenssillä asennettu, niin silloin samalla lisenssillä sen aktivoiminen uudelleen ei onnistu.
A470. Vanhaan koneeseen tuli vanhan lisenssiavaimen resetoimisen jälkeen ilmoitus tilaus umpeutunut, konetta ei ole suojattu. Menin tietoturvaikkunan kautta kohtaan lisää uusi tilaus. Annoin uuden avaimen siihen ja sen jälkeen kone lataili ja päivitteli. Päivitys onnistui ja sitten tuli ikkuna, jossa luki: sinulla on käytttämätön koodi, aktivoi oktaaksesi käyttöön. Painoin aktivointia. Vähän aikaa otti yhteyttä, mutta sitten tuli se aktivointi epäonnistui, ota yhteyttä jne. Olen pari kertaa päivitysten jälkeen kokeillut auttaisiko koneen uudelleen käynnistäminen, mutta ei auttanut.
Hei Hei Litbarski,

Lisenssiavain näyttäisi täsmäävän. Olihan koneen päivämäärä ja aika-asetukset kohdillaan.

Lisenssiavaimen resetoinnin ei pitäisi vaikuttaa jo asennettuihin tietoturviin ja niiden pitäisi toimia senkin jälkeen normaalisti. Jos koneen kellonaika ja päivämäärä on oikein ja tuo ilmoitus ei ole kadonnut, niin kokeile vielä poistaa tietoturva koneelta ja asenna se uudelleen.
Tervehdys. Tietoturvan poisto ja uudelleen asennus auttoi. Nyt myös vanha kone on ajan tasalla. Kiitos paljon avusta ja vaivannäöstä. Ennen kuin päästän täysin piinasta, haluaisin varmistaa, että onhan minulla ainakin yksi asennus käyttämättä, sillä uuden koneen kylkiäisenä ostettiin pikkuläppäri, joka jossain vaiheessa vaatii kunnollista tietoturvaa. Eli yhteensä meillä on kolme konetta, joissa nyt kahdessa tietoturva on asennettuna ja toiminnassa.
Hei Litbarski,

Hieno juttu että vanhassakin koneessa tietoturva on nyt kunnossa. Tietoturvan voi tosiaan asentaa kolmeen koneeseen kerrallaan, joten saat sen vielä yhteen laitettua.

Se kannattaa huomioida että yhdellä lisenssillä tietoturvan voi asentaa 5 kertaa. Viidennen kerran jälkeen lisenssillä ei asennus enää onnistu, ellei lisenssiä resetoida.

Eli lisenssiä voi käyttää 3 koneessa samaan aikaan. Jos asennat tietoturvan 3 koneeseen, niin 3 asennuskertaa menee siihen. Jos joudut poistamaan tietoturvan yhdestä koneesta ja asentamaan sen uudelleen, niin asennuskertoja on käytetty 4. Jos tietoturvan kaikki 5 asennuskertaa on käytetty, niin lisenssiavain pitää resetoida, jotta tämän jälkeen on mahdollista asentaa ohjelma uudelleen. Lisenssin resetoiminen onnistuu esim. vikapalvelumme kautta.
Moro. Kiitos selvennyksestä ja kiitokset vielä kerran avusta. Toivottavasti kolmannen koneen asennuksen yhteydessä ei tarvitse enää tukea:)
Hei,

Minulla on Sonera Tietoturvan kaikki lisenssiavaimet käytössä. Miten saan vapautettua vanhalta käytöstä poistuvalta koneelta lisenssiavaimen uudelle koneelle?

T:Eero
Hei koppee2,

Lisenssiavain on nyt resetoitu. Samalla lisenssillä voit nyt asennella tietoturvan uudelle koneelle. Turva voi olla käytössä maksimissaan kolmella koneella samaan aikaan.
Minulla lukee "-JMY5" -loppuisen lisenssiavaimen kohdalla, että vain yhdelle tietokoneelle!

Pitääkö paikkansa, kun täällä puhutaan koko ajan kolmesta tietokoneesta?
Terve!
Minulla myös ongelma, tarvitsen hukkuneen tilauskoodin, jota en todellakaan saa jostain syystä näkyviin laajakaistani omilla sivuilla!!!
Terv. Raimo
Hei raivig,

Oletko luonut itsellesi Sonera Tunnuksen pankkitunnistautumisen kautta. Jos et sitä vielä ollut luonut, niin ohjeet löydät sivuiltamme.

Sonera Tunnuksen voit luoda oheisen linkin kautta: https://www4.sonera.fi/aureg/linkAccoun ... e=register

Alla vielä kuvalliset ohjeet, miten pääset tuon lisenssiavaimen tarkistamaan Omilta sivuilta.

[attachment=6:ytslfcxa]TTlisenssi01.png[/attachment:ytslfcxa]
[attachment=5:ytslfcxa]TTlisenssi02.png[/attachment:ytslfcxa]
[attachment=4:ytslfcxa]TTlisenssi03.png[/attachment:ytslfcxa]
[attachment=3:ytslfcxa]TTlisenssi04.png[/attachment:ytslfcxa]
[attachment=2:ytslfcxa]TTlisenssi05.png[/attachment:ytslfcxa]
[attachment=1:ytslfcxa]TTlisenssi07.png[/attachment:ytslfcxa]
[attachment=0:ytslfcxa]TTlisenssi08.png[/attachment:ytslfcxa]
Hei erkkipj,

Sinulla on ilmeisesti liikkuvan laajakaistan yhteydessä oleva tietoturva, jossa on lisenssi vain yhdelle laitteelle.

Esim. laakakaistaliittymään on mahdollista tilata lisäpalveluna tietoturva, joka sisältää lisenssiavaimen kolmelle eri koneelle.

Vastaa