Tilauksen toimitus...

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Miten pitkä toimitusaika mahtaa olla Soneran Koti_TV palvelulla? Olen tilannut kyseisen palvelun 25.8. minkä jälkeen laitteet saapuivatkin heti. Muuten tilaus tuntuukin jämähtäneen täysin paikalleen. Parin viikon päästä laitteiden saapumisesta tuli operaattorilta tekstiviesti jossa pahoiteltiin tilauksen viivästymistä ja liittymänhallinnassa ilmoitetaan tilauksen olevan edelleen kesken...Kuten tunnettua, Soneran asiakaspalveluun on erittäin hankala päästä läpi, että voisi asiaa tiedustella. Toivoisin edes jonkinlaista vastuuta operaattorilta kampanjoistaan, joita erittäin agressiivisesti markkinoidaan.

5 kommenttia

Onko sinulla tiedossasi asiakasnumeroa tai liittymänumeroa? Jos on, niin voisitko lisätä numeron Profiilisi tietoihin, niin pääsisin katsomaan asiakastietojasi tarkemmin. Ilmoitathan tähän ketjuun, kun olet lisäyksen tehnyt. Muutoin sinun tulisi olla yhteydessä asiakaspalveluumme asian hoitamiseksi.
Lisäsin kysymäsi asiakasnumeron profiiliini. Olisin lisännyt myös liittymänumeron mutten kyseiselle numerolle profiilista "omaa laatikkoa" löytänyt...
Pahoittelut heti näin alkuun, että ole joutunut odottamaan KotiTV palvelua kohtuuttoman kauan. Liikumme tapauksessa kilpailijan (vuokra)verkon alueella ja tämän myötä, ikävä kyllä, monia asioita ei saa niin helposti/nopeasti hoidettua, kuin oman verkon alueella. Toivottavasti kärsivällisyytesi ei ole täysin lopussa. Selvitin Toimituspuolelta asiaa ja KotiTV toimitusta lupailtiin viikolle 42. Saat tarkemman ajan tekstiviestillä, kunhan toimitusaika tarkentuu. Lisätietoa saat halutessasi Asiakaspalvelustamme.
Huomaan yllättäin tämän väylän olevan helpoin tapa saada yhteys asiakaspalveluun. Kiitokset vastauksista ja vaivannäöstä, tekstiviesti saapuikin jo tänään ja luvattiin jo 13.10 eli viikolla 41. Seuraavaksi pitänee alkaa pähkäilemään teknistä puolta...:-)
Ole hyvä 🙂 Hienoa, että ajankohta tarkentui jo. Toivottavasti kaikki menee nyt hyvin! Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

Vastaa