Tilausvahvistus (Kaapelikortti)

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi! Tilasin kaapelikortin eilen, mutta en saanut tilausvahvistusta sähköpostiini tai Omien Sivujen viestikeskukseen. Olisin tiedustellut että kuuluuko kaapelikortin tilauksesta tulla sähköinen tilausvahvistus vai paperinen? Olisin olettanut sähköistä, koska laskutkin kaapelikortista lähetetään sähköpostiin?

EDIT: Tilaus mennyt tilaus mennyt perille OK ja on edelleen käsittelyssä. Eli ilmeisimmin tilausvahvistus tulee myöhemmin.

Muutenhan tässä ei olisi ollut kiire, mutta koska tilasin ystävänpäivätarjouksen kautta kaapelikortin niin halusin jotenkin varmistaa että tilaus on mennyt perille koska tarjousaika päättyy 27.2. Vahvistusviestin puute sai epäilemään josko tilauksessa olisi mennnyt jotain pieleen.

2 kommenttia

Hei jeejee224,

Tilausvahvistuksen tulisi saapua tilauksen käsittelyn jälkeen joko s.postilla tai txt-viestillä. Viestikeskukseen tulisi myös vahvistus tästä tulla. Hienoa kuitenkin että tilauksesi olet varmistanut menneen perille 🙂
Antti- kirjoitti:
Hei jeejee224,

Tilausvahvistuksen tulisi saapua tilauksen käsittelyn jälkeen joko s.postilla tai txt-viestillä. Viestikeskukseen tulisi myös vahvistus tästä tulla. Hienoa kuitenkin että tilauksesi olet varmistanut menneen perille :)


Tähän sellainen maininta, että tilausvahvistusta ei tullut sähköisessä muodossa lainkaan. Kortti tilausvahvistuksineen tuli postin mukana. Sähköinen vahvistus tuli vasta siinä vaiheessa kun linkitin kortinlukijan ja kortin. Silloin tuli sähköposti sekä tekstiviesti. Viestikeskuksessa ei ole mainintaa asiaan liittyen.

Ajattelin vain kertoa tämän jos joku muu pohtii samaa asiaa tulevaisuudessa 🙂

Vastaa