Toinen Motorola samaan talouteen

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Onko mahdollista saada samaan KotiTV tilaukseen toista Motorolaa? Nyt kun on kanavia hankittu niin että tulee palvelua käytettyäkin niin olisi mukava saada toiseenkin huoneeseen änärit sunmuut sportit näkymään. Välillä noita Motorolan vippejä on näkynyt myytävän Soneran firmiksillä, toimisko sellanen tässä tapauksessa vai onko teidän päässä laitettu sellaset asetukset että vain yksi boksi / liittymä?

4 kommenttia

Hei Vessi,

Sonera Viihteen yhteydessä toimitetaan vain yksi Motorola digiboxi. Palvelun käyttäminen kahdella laitteella ei ole mahdollista tällä hetkellä. Tästä syystä ei ole mahdollista myöskään tilata toista laitetta.

Vaikka laitteita olisikin kaksi, niin niiden käyttäminen samaan aikaan ei onnistu. Palvelun tunnukset kelpaavat vain yhteen laitteeseen kerrallaan.
Moi,

Ymmärrän kyllä, että samanaikaisesti ei kahden boksin käyttäminen onnistu. Tämä ei kuitenkaan ollut tarkoitus. Joten onko mahdollista että toisen boksin käyttö olisi teknisesti mahdollista kunhan toinen bokseista on pois päältä ?
Hei vessi

Digiboksi vaatii toimiakseen Sonera Viihteen tunnukset. Valitettavasti Viihde sisältää vain yhdet tunnukset per paketti. Jokainen digiboksi tarvitsee omat tunnukset. Tällä hetkellä toisen digiboksin käyttäminen ei ole mahdollista.
Kiitos vastauksesta. Vedellään sitten piuhoja pitkin asuntoa.

Vastaa