Tuplanetti Plus - liittymän nopeus Vantaalla

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!

Katsoin liittymänopeuksien saatavuuksia Askistoon Tulvaniityntie 38 A:han postinumerolla 01680. Löytyi tällainen kuin Tuplanetti Plus ja tiedoissa näkyy, että liittymä toimii maksiminopeudella 24 mb/s tai 100 mb/s. Meillä nopeus on kuitenkin 8 mb/s.

Kyselin noin puoli vuotta sitten, että miksi yhteys toimii vain 8 mb/s nopeudella, vaikka kotiimme tuli lomake heinäkuussa 2010, että nopeus nostetaan 24 megaan.

Vastaukseksi tuli muistaakseni, että tukiasema on niin kaukana osoitteestamme, ja täten yhteys toimii siksi vain 8 mb:n nopeudella eikä nopeuden nosto olisi siis koskenut meitä. Onko tilanteeseen tullut muutoksia, vai onko meille ollut kokoajan saatavilla 24 megan yhteys?

5 kommenttia

Hei. Voin tarkastaa tilanteen, jos lisäät profiiliisi asiakasnumerosi. Tällä hetkellä profiilissasi näkyvällä numerolla ei löydy asiakastietoja. Asiakasnumeron löydät Soneran laskultasi.
Moi,

Asiakasnumero näkyy nyt tiedoissani. Liittymänumero on 333-718493.
Hei caltex!
Tarkastin tilannetta ja tilanne on sama, kuin aiemmin olet tiedon Asiakaspalvelustamme saanut. Matka keskukselle on sen verran pitkä, ettei 24M ADSL yhteyttä ole mahdollista toimittaa osoitteeseesi. Tuplanetti Plus -tarjous kuitenkin koskee aina saatavilla olevaa maksiminopeutta, joten liittymän omistaja voi sen halutessaan tilata myös teidän liittymäänne myyntipalvelumme maksuttomasta numerosta 0800 133133 (ma-pe 8-20, la 9-16.30, mpm/pvm).
Kiitos vastauksesta! Voiko sitä maksiminopeutta jotenkin tarkistaa? vai onko se täällä juuri tuo 8 mb/s?
Hei caltex,
Juuri sinun osoitteeseesi tuo nopeus on osoitteen mahdollistama maksiminopeus. Tämä saadaan kun mittaamme keskukselta kaapelin pituuden osoitteeseesi. Nopeustestillä voit kokeilla nopeuttasi.

Vastaa