URHOtv Total ja ohjelmakirjasto

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Miten nopeasti illan jääkiekko-ottelu URHOtv Total-kanavalla siirtyy katseltavaksi Ohjelmakirjastoon ottelun päättymisen jälkeen? Onko tähän jotain sääntöä?

Muutaman ottelun "jälkilähetyksenä" katselleena huomasin, että ajassa on mahdollisesti vaihtelua. Olisi hyvä tietää koska ottelu on katsottavissa - vielä saman vuorokauden puolella, vai siirtyykö se pitkälle yli keskiyön? Eli siis, kannattaako valvoa?

Pystytäänkö tähän - kyllä pystytään - eli paremminkin: halutaanko saada ne ottelut ohjelmakirjastoon heti ottelun päättyessä, tai mahdollisimman pian, jotta pelin voisi katsella vielä saman vuorokauden puolella.

Vai haluaako Sonera pitkittää tätä saatavuusaikaa ja tehdä tästä hankalaa? Saadakseen kaupaksi vuokrattavia tallentimia? Heti pelin jälkeen tapahtuva mahdollinen jälkikatselu tuskin vähentäisi halleissa käyntiä.

Voisi jopa ajatella niin, että jos jälkilähetys näkyisi jo puoli tuntia ottelun päättymisen jälkeen, sitä ehtisivät katselemaan myös hallissa livenä pelin nähneet. Tämä mahdollisuus voisi tuoda jopa enemmän väkeä halliin ja myös enemmän katsojia/tilaajia UrhoTV Totalin puolelle.

Voiko joku Sonerasta kertoa pelisäännöt tähän asiaan?

5 kommenttia

Terve j4n,
Ohjelmakirjastoon siirtyy nämä pelit seuraavana päivänä. Sen tarkempaa aikataulua tai kellonaikaa meillä ei valitettavasti ole antaa, sillä nämä tallenteet tulevat ohjelmayhtiön puolelta.
Puhut asiaa ja välitänkin tämän viestin eteenpäin nähtäväksi. Josko saisimme jossain vaiheessa nopeammin pelit näkyviin, eikä jääkiekkofanien tarvitsisi laput silmillä tai korvat suljettuina olla jos eivät halua kuulla pelin käänteitä ja lopputulosta ennenkuin ovat nähneet itse tuon kyseisen pelitallenteen.
Morjens!!

Suunnittelin katsovani ohjelmakirjastosta URHOtv totalilta Tappara-Lukko ottelun joka pelattu 1.12. Kierroksen muut pelit kyllä käynistyvät ongelmitta mutta tämän ottelun kohdalla ilmoitettaan virhekoodi 613. -Palvelu ei ole juuri nyt käytettävissä, yritä hetken päästä uudelleen. Toista vuorokautta silloin tällöin tullut kokeiltua ja digiboxia uudelleen käynisteltyä, mutta eipä näy edelleenkään.
Moi Rodduck,
Lähdetäänpäs selvittämään, mistä on kyse. Palaamme asiaan tässä samassa keskusteluketjussa, kun tiedämme enemmän!
Hei Rodduck,

Nyt pitäisi pelin toimia URHO:n videokirjastosta.
Eilen pelatuista kuudesta pelistä näkyy vuorokautta myöhemmin kolme.
Tampereelta kun olen Ilveksen (vähemmän) ja Tapparan häviö kiinnostaisivat...
Kuin pirun kauan niitä tarvitsee odottaa??!?

Jos tämä on käsityötä niin selityksille vastaus on voi voi. Nyt halutaan maailman luokan palvelua!
Tästä on siltä aika monta netin kuukausi maksua maksettu palvelusta jota Sonera tarjoaa. Tarjoaisiko kolmas osapuoli parempaa?

Vastaa