Ulkomaille menossa

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hotellissani on joku vanhanaikainen yhteisnetti respan vieressä, minun on oltava kuitenkin päivittäinen töihin yhteydessä ja netissä.. mikä avuksi??
Mukaan lähtee Lumia ja kannettava.

2 kommenttia

Kunniamerkki +14
Voit tietysti käyttää Lumiaa wlan-hotspotina tietokonettasi varten, mutta se voi ulkomailla kehrätä aika komeat laskut. Tietysti jos olet liikkeellä pohjoismaissa tai Baltiassa, ja sinulla on Sopiva-liittymä niin sitten datan käyttö puhelimella menee kotimaan hintojen mukaan.

Monissa maissa voi myös hankkia paikallisen operaattorin dataprepaidin, jota voi sitten käyttää mokkulan kanssa.
Hei annjus1!

Kiitos viestistäsi. Asiakasnumerosi perusteella tarkistettuna sinulla on käytössäsi yrityksen nimissä oleva liittymä. Yritysliittymissäkin on ulkomaan tiedonsiirron eli nettiyhteyden käyttökatto. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että laskutuskauden eli kuukauden aikana nettiyhteyttä voi käyttää ulkomailla tiettyyn euromääräiseen rajaan asti. Uuden laskutuskauden alettua, alkaa myös käyttöraja alusta.

Lisäksi liittymissä on päiväkohtainen nettiyhteyden käyttökatto. Suosittelen ottamaan yhteyttä yrityksesi matkapuhelinasioista vastaavaan henkilöön, jotta liittymäsi ulkomaan tiedonsiirron käyttörajat saadaan kohdilleen.

Internetin käyttöön ulkomailla liittyvä hinnasto löytyy osoitteessa:

http://www.sonera.fi/yrityksille/asiaka ... omeid=3417

Vastaa