Urho TV Total ja Kirjasto

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Tässä olisi sellainen tilanne tänään etten ehdi näkemään SM-Liiga ottelua Saipa-Kärpät livenä ja mieleen tuli turvautua joskus Sonera KotiTV:n valikossa näkyneeseen kirjasto vaihtoehtoon, koska en omista kovalevyllistä boksia. Eli:

- Tallentuuko sinne aina/tänään kaikki kierroksen matsit?

- Kyselee jotain Pin -koodia, onko se ilmainen Totalin tilanneille vai lähteekö viisi euroa tililtä?

- Jaksaisin olla tulospimennossa matsin loppuun asti mutta en kovin kauaa pitempään, eli tuleeko peli katsottavaksi heti live lähetyksen loputtua vai vasta esim. seuraavana päivänä tms?

nim. En näe matsia livenä mutta voinko katsoa sen kirjastosta (ilmaiseksi) silti tänään?

7 kommenttia

On ilmainen urhototalin tilanneille, ei pitäisi kysellä mitään pinkoodeja. Tee vikailmoitus jos kyselee ja tarjoaa palvelua 4,99€/kk hinnalla. Meillä vaihtui yllättäen tuo ohjelmakirjasto maksulliseksi kesken sopimuksen, vikailmoitus ja 30 minuutissa sonera korjasi bugin.

Kaikki pelit pitäisi tulla ohjelmakirjastoon sama illan aikana tai seuraavana aamuna.
amok1979: Pelit tulevat katsottaviksi ohjelmakirjaston kautta, mutta tosiaan viiveellä niin kuin Etuhaarukka ehti jo sinulle kertoa. Yleensä pelit on katsottavissa seuraavana päivänä, mutta esimerkiksi viikonloppuna pelattavat ottelut voivat tulla ohjelmakirjastoon vasta seuraavana arkipäivänä.

URHOtv Totalin tilaajille ohjelmakirjasto kuuluu mukaan maksutta. Suosittelen ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme p.0200 17000 sopimuksesi tarkistamiseksi.
Nyt Sonera muutosta kehiin! Koska kanavaa ei voi tallentaa (ainakaan verkkotallennuksena) niin olisi erittäin hienoa että ottelua voisi alkaa jo katsomaan esim 5min ottelun alkamisen jälkeen.

Nyt on aika hölmöä, että jos et ehdi katsomaan ottelua heti, niin pitää odottaa ainakin seuraavaan päivään, ja lauantain tilanne on vielä pahempi. Itse toivoin että voisin katsoa tämän päiväisen ottelun illalla yhdeksän jälkeen, mutta nyt se ei olekkaan mahdollista.

Verkkotallennusmahdollisuus korjaisi tilanteen myös!
Poistakaa samalla nuo viime kauden pelit kirjastosta. Kirjasto on muutenkin ihan sekaisin, kun pelien päivämäärät heittelevät miten sattuu.
Täällä on myös yksi pettynyt asiakas tuohon hitauteen miten esitetyt matsit tulevat kirjastoon.
Eilen tulin klo23 töistä ajatuksena alkaa katsomaan pari tuntia sitten loppunut matsi, ja kuinkas kävikään.
Noh, ei tässä nukutaan yön yli ja klo10 seuraavana aamuna matsi on varmasti siellä, eipäs ollukaan.

Jos ei nyt päällekkäin pysty katsomaan niin kyllä loppunut matsi pitäisi olla katsottavissa jo tunnin parin sisällä kevyesti.
Onko tuohon ohjelmakirjaston päivittämiseen tulossa mitään parannusta? Kuka tuosta vastaa? urho vai sonera? Ei tuossa ole mitään järkeä, jos ei ehdi katsomaan peliä niin joutuu odottamaan seuraavaan iltaan. Ei tuo yksinkertaisesti voi olla noin vaikeaa lisätä matsit kirjastoon saman illan aikana. Kiva yrittää väistellä ottelun lopputulosta 24h, jotta voi jännittää miten ottelussa käy...
URHOtv Total:in ohjelmakirjaston materiaalit ovat URHOtv:n hallinnoimia. Toimitamme ohjelmat sellaisenaan, kuin ohjelmayhtiö ne meille toimittaa. Tästä syystä, emme ikävä kyllä pysty vaikuttamaan siihen, kuinka nopeasti pelit sinne tulevat. Voin laittaa kuitenkin palautetta asiasta eteenpäin!

Vastaa