Urhotv äänentaso!

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Urhotv kanavien äänentaso todella surkea.telkkari ja digiboksi täytyy laittaa melkein täysille et saa edes vähän paremmat äänentasot.Sama oli jo viimekaudel,eikä näköjään mitää ole saatu korjattua.Nyt sitä ääntä lisää!

7 kommenttia

Hei Lehtis79,

kyselin hieman asiasta ja näyttää, että muillakin Urhon äänentasot ovat välillä kovin alhaiset. Äänentaso on vaihdellut riippuen pelistä ja on havaittavissa myös ohjelmakirjastossa.
Laitoin asiaa eteenpäin ja nyt odotellaan vastausta, että mitä pystymme asialle tekemään.
Joo lisää ääntä. Täällä on kaikissa peleissä ollu surkeat äänet ja kaikki volumet on saanu lyödä täysille että on edes jotain kuullu!
Tää liittyy kans urhotv:n ääneen kun mulla kuuluu semmosta pörinää taustalla onko mikit jotain sekunda mikkejä vai onko lähetyksessä jokin vika, pörinä ei kuulu erätauoilla ja esim viime HIFK - Lukko pelissä oli niin voimakasta että ei meinannut selostuksesta saada selvää. Nyt katselen Jyp -Ässät matsia ja taustalla pörisee kokoajan mutta ei niin kovaa kuin viimeks. Onko URHO TV niin huonossa rahatilanteessa että ei ole varaa kunnollisiin mikkeihin.Ja tosiaan äänen taso on niin alhainen jos vaihtaa kanavaa niin naapuri herää. Onko muilla samoja ongelmia Urho tv:n aspa kehoitti kääntymään soneran puoleen jonne soitin asiasta ja asiaa luvattiin tutkia
Hei Demo52,

Kiitos palautteestasi ja pahoittelut häiriön aiheuttamasta haitasta. Selvitämme asiaa edelleen.
Eikö tähän löydy jo jotain ratkaisua?? Nytkin kärpät-tps pelissä äänet pitäny laittaa täysille että jotain kuulee ja hirveä pörinä kuuluu taustalla.. Kauheeta kuraa tuo äänentaso!!!
Hei akah,

kävin itse testailemassa ja täällä tuntuisi kuuluvan kohtuullisen hyvin. Kärpät-TPS pelissä hieman alempi äänentaso kuin muissa nyt meneillään olevissa peleissä. Onko sinulla eroa muihin nyt lähetettäviin peleihin?
Alempi äänentaso tuntuu olevan aina Oulusta tulevissa lähetyksissä... Muissa otteluissa ihan kohtuullinen mutta huomattavasti alempi äänentaso on urhototal kanavissa mitä muilla kavavilla!

Vastaa