Uudistuneet omat sivut?

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei,

Onkohan tuolla omilla sivuilla jotain häikkää uudistumisen johdosta. Liittymän hallinnasta en löydä mahdollisuutta muuttaa pakettien kokoja, vaikka ne kyllä muuten näkyvät siellä. Lisäksi esim. Sonera etuohjelma ei näy tilatuissa palveluissa, vaikka se on kyllä kytketty liittymälleni.

7 kommenttia

Hei Legge,

Omilla Sivuilla on tälla hetkellä liittymänpäivityksen osalta ongelmia. Korjaustoimenpiteet ovat käynnissä ja tämän ominaisuuden pitäisi toimia pikimmiten.
Useita kuukausia tuntuu sitten kestävän tuo sivujen päivitys ja nyt on joku mulkannut nuo sivut taas sellaiseen uskoon ettei lisäpakettia saa tilattua. Unohtunu vissiin ohjelmoida ?
Täällä korvessa, kun liittymän nopeus hidastuu 20G jälkeen, niin sitten menee puolesta tunnista tuntiin että saa taas sivut auki ja kirjauduttua. Ellei satu sivut kaatumaan just ku on päässy sisälle, kuten yleensä käy.
Ainoo sujuva vaihtoehto olis tilata tuo lisäpaketti etukäteen, nyt ei sekään TAASKAAN onnistu.
Merkillisiä nämä Soneran rajoitetut langattomat paketit.
Soittamalla ei viitsi edes yrittää ottaa yhteyttä kun menee päivä jonottaessa.
Monesti ainoa toimiva vaihtoehto on tilata tuo lisäpaketti, puhelimen netillä, kilpailevan yrityksen liittymällä.
Soneran kanssa palaa käämit.....
Hei mikis! Nettipaketin tilaaminen onnistuu Soneran Omilta Sivuilta tai tekstiviestitse.

Ohjeet lisäpaketin tilaamiseen löydät ohjeista ja vinkeistä.
On tuota yritetty omilta sivuilta jo useampi kerta. Ei pysty ainakaan tällä hetkellä tilaamaan lisäpakettia, kun sivuilla ei ole edes sellaista mahdollisuutta. Ja tuo tilaaminen on kyllä entuudestaan hyvin tuttua.
Textiviestillä tilaaminen ei onnistune kun on katvealue, siitä on keskusteltu teknisen tuen kanssa aiemmin.
Susi mikä susi...
Hei mikis: Tilausmahdollisuuden pitäisi tulla Omille Sivuille heti kun 20 Gt maksiminopeutta on tullut täyteen. Otahan meihin yhteyttä Omien Sivujen Chatin kautta niin laitamme lisäpaketin liittymällesi. Löydät Chatin Liittymänhallinnasta.
Jep niin näyttää olevan. Aiemmin onnistui tilata ennekuin yhteys hidastuu.
Kuinka tuo on ajateltu toimivan, kun hidastetulla nopeudella menee 30-45 min pelkkään omille sivuille kirjautumiseen ? Nyt meni reilusti puoli tuntia lisäpaketin tilaukseen, kun oli hyvä keli. Kolmannella kerralla pääs viimein läpi. Joskus ei ole tunti riittänyt.
Tuossa systeemissä on minusta selvä suunnitteluvika, tyypillistä Soneraa.....
Aivan oikeassa olet, hidastetulla nettinopeudella lisäpaketin tilaus on hankalaa. Laitoin palautteesi eteenpäin nettipaketeista vastaavalle taholle.

Lisäpaketin voit tilata myös nettitikun yhteysohjelmasta (esim Mobile Partner) tekstiviestillä TILAA JATKO numeroon 15400 (0 €).

Tiesitkö muuten, että sinulla on mahdollisuus vaihtaa liittymääsi uusi nettipaketti Fiksunetti 4G, joka toimii myös 2G ja 3G –verkossa? Paketilla saat käyttää nettiä ilman rajoituksia ja kuukausimaksu on 19,90 €. Voit tilata Fiksunetti 4G:n liittymääsi Omilta Sivuilta.

Vastaa