Uusi Cisco EPC3825 modeemi ei toimi

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Hei,

Soitin asiasta asiakaspalveluun jo 28.8 eikä modeemi ole vieläkään toiminnassa. Kun kytken modeemin kiinni, niin lopulta se väläyttää kaikkia valoja ja sitten jää vilkuttamaan vain Down/Upstreamia loputtomiin.

Asiakaspalvelussa sanottiin, että tiedot näyttävät punaista eikä se ole kuulemma koskaan hyvä asia. Hän sanoi ongelman olevan soneran puolella ja laittavansa asian eteenpäin, mutta eipä tämä ongelma ole vieläkään hoitunut.

Joudunko vielä olemaan asiakaspalveluun yhteydessä vai voiko tämän keskustelupalstan valvojat ottaa asiasta selvää tai ainakin laittamaan asian eteenpäin?

8 kommenttia

Hei Mawjut

Vilkaisin tietojasi ja yhä jotain epäselvää tuossa sinun tilauksessasi on. Olet siis saanut jo uuden modeemin? Onko modeemisi CM-MAC numeron viisi viimeistä merkkiä 27534? Mikäli tuo numero ei täsmää uuden laitteesi kanssa, voisitko ilmoittaa uuden laitteesi MAC numeron vaikka privaviestillä facebookin kautta niin voisimme valtuuttaa laitteen uudestaan verkkoon! Laitoin kuitenkin asiaa käsittelevälle taholle viestiä asiasta jotta tuo tilauksen ongelma tulisi myös nyt pikaisesti kuntoon!
Hei Antti,

CM-MAC numero poikkeaa mainitsemastasi, joten laitoin privaviestiä facebookin kautta. Toivottavasti asia ratkeaa tällä!

Päivitys: Hieman asiaa tutkittuani huomasin, että mainitsemasi numero löytyy vanhasta modeemista, joka on tällä hetkellä käytössä.
Hei Mawjut

Asia on nyt hoidossa molemmista ongelmista 🙂 Mikäli ongelmat jatkuu, laita viestiä vielä tänne tai facebookkiin niin katsotaan lisää!
Edit: CM MAC pitää olla (siltä varalta että joku muukin joskus haluaa samaan kysymykseen vastauksen)

Lainaanpa lankaa...

Ns sama ongelma, mutta tällä hetkellä eniten vaivaa mikä noista miljoonasta MAC-osoitteesta siellä Omien sivujen hallinnassa pitäisi olla?

Sonera kaupassa laittoivat sinne tuon WAN Macin. Pohjassa kuitenkin olisi myös CM MAC, joka myös laitteen hallintasivuilla näkyy DOcsis Wan puolen osoitteena...

Eihän tässä nyt oikein muuta ole, mutta kun tuo katkesi jo pe/la yönä. Tänään sitten asentaja otti yhteyttä ja epäili vikaa vanhassa 3000ssa modeemissa, kun autoilessa luettelin ulkomuistista s/n ratiot yms.

Alkaa vain hiertämään, kun ei ns "mene kohtuudella"

/TH
Hei Helenti,

Onko yhteydessä ongelmaa vielä? Modeemin CM MAC on tosiaan se tunniste, jolla modeemi verkkoon valtuutetaan.
Mawjut kirjoitti:

Kun kytken modeemin kiinni, niin lopulta se väläyttää kaikkia valoja ja sitten jää vilkuttamaan vain Down/Upstreamia loputtomiin.


Terve

Mulla on sama ongelma, ei yhteyttä ja US ja DS valot vilkuttaa jatkuvan tasaisesti. Windowsin ongelmanratkaisu sanoo, että DNS-palvelin ei vastaa ja Sonera avustaja kertoo, että ongelmaa ei voitu ratkaista. En pysty testaamaan eri laitteilla ja johdoilla, koska niitä ei ole. Viime keskiviikkona sain viestin, että laajakaistaliittymä on kytketty ja modeemin sain postista lauantaina.

Voikohan tuo johtua jostain asetuksista täällä päässä? Päivän tuon kanssa tuskailleena tuntuu vain, että onkohan koko yhteyttä vielä kytkettykään?

Lueskelin myös, että päivitys laitteeseen tulisi sitä kautta, joten olisikohan sitä myös mahdollista saada yhteysongelman ratkettua?
Hei Samikk

Vilkaisin tiedoistasi meiltä lähteneen laitteen tiedot ja valtuutin sen uudestaan verkkoon. Laitoin samalla myös päivityksen tulemaan! Onhan laitteesi kiinni antennilinjassa + virrat päällä jotta valtuutus ja päivitys löytää nyt perille?
Antti- kirjoitti:
Hei Samikk

Vilkaisin tiedoistasi meiltä lähteneen laitteen tiedot ja valtuutin sen uudestaan verkkoon. Laitoin samalla myös päivityksen tulemaan! Onhan laitteesi kiinni antennilinjassa + virrat päällä jotta valtuutus ja päivitys löytää nyt perille?


Perille tuli ja nyt toimii hyvin. Kiitos paljon! 😃

Vastaa