Uusi määräaikainen sopimus

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Terve,

Tein osoitteenmuutosilmoituksen, jonka jälkeen minulle soitettiin, osoitteenmuutos vahvistettiin ja sain asennuksesta vahvistusviestin. Ilmeisesti myös määräaikainen liittymäni oli umpeutunut, sillä liittymäni hinta huhtikuun laskussa on noussut n. 13€.

Nyt tarvitsisi sitten saada seuraava taikatemppu aikaiseksi, eli solmittua uusi 24kk määräaikainen sopimus, mallia Kodin Netti Plus 20Mbit/s, hintana tuo vanha 29,90€/kk. Tämä pitäisi saavuttaa niin, ettei liittymän osoitteenmuutos häiriinny. (Osoitteenmuutokset ovat tähän asti parilla viime kerralla osoittautuneet isoksi ongelmaksi teille, joten kovasti toivoisin kolmannen kerran toimivan.)

Hauskasti muuten laajakaistaliittymän palveluviestin lähettäminen on poissa käytöstä, ja sivu neuvoo puhelinajanvaraukseen, joka on poissa käytöstä.

5 kommenttia

Hei einssi !

Liittymän siirtoprosessi uuteen osoitteeseen on jo käynnissä, eli uusi määräaikainen sopimus voidaan tehdä kun liittymä on avattu uuteen osoitteeseen. Laitan tämän toimitukseen eteenpäin ja me olemme sinuun yhteydessä viimeistään siirron jälkeen seuraavana arkipäivänä. Tämä varmasti on ok?

Tällä hetkellä tosiaan ei ole vapaita aikoja varattavissa, mutta näppärästi asia hoituu myös täällä 🙂
Jeps, eiköhän se siitä sitten. Kiitoksia.
Hei einssi !

Hyvä juttu! 🙂 Me olemme sinuun yhteydessä ensi viikon alussa, niin hoidetaan asia kuntoon!
Edellisestä viestistä on nyt kuukausi ja sain uuden laskun, joka on edelleen sen 13€ korkeampi. Kukaan ei tosiaankaan ole ollut yhteydessä, että se siitä ajanvarauksen näppäryydestä tätä kautta.

Eli jos nyt mitenkään mahdollista, niin tahtoisin kovasti saada tämän liittymäni taas määräaikaiseksi, ja sitä kautta halvemmaksi sopimukseksi, kuten aikaisemmassa viestissäni selostin.
Hei einssi! Sinulle on päivitetty uusi sopimus 4.6. alkaen hinnalla 29,90 €/k. Saamallasi laskulla veloitetaan toukokuun kuukausimaksu joten se on siitä syystä vielä korkeampi.

Vastaa