Uusi puhelin ja Spotify Premium

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Nyt kyllä suututtaa.. Ostin uuden kännykän (HTC Desire S) ja otin siihen spotify premiumin. Nyt kun yritän saada spotifyä kännykkään ei onnistu. Tarkistin sitten jostain teidän listastanne, josta näkee toimiiko puhelimessa spotify ja kappas! Puhelimeni ei ole listassa... Kun taas soneran sivuilla lukee : "Spotify toimii kaikissa iPhone- ja Android -puhelimissa sekä useimmissa Nokian S60-sarjan puhelimissa. " Eiköhän HTC desire s ole Android-puhelin. ainakin Android-käyttöjärjestelmä on. Miksi nettikaupassa edes pystyi ottamaan Spotifyn kännykkään jossa se ei edes toimi? Mitäköhän tässä tehdään? 3kk on ilmainen ja sitten alkaa maksamaan, pitää varmaan sitten heti irtisanoa sopimus kun en tyhjästä halua maksaa.

1 kommentti

Hei STU.

Harmillinen homma, pahoittelut että alkutaival alkoi näin huonosti.

Tarkastin ajantaisen listan Spotifyn ja meidän sivuilta, ja näin se on että Desire S sieltä molemmista puuttuu.

Mutta, voi silti olla että Spotify toimii puhelimessasi. Listalla olevissa malleissa toimivuus on varmasti taattu, mutta se ei tarkoita sitä etteikö Spotify toimisi kenties muissakin.

Tarkoitatko sitä että Spotify-sovellusta ei löydy Android-marketista? Jos ei löydy, silloin tilanne on se ikävä että Spotify ei siinä mallissa toimi.

Jos näin on, lisäätkö asiakasnumerosi, tai puhelinnumerosi käyttäjäprofiilisi tietoihin niin katsotaan että mitä voisimme asialle tehdä. Asiakasnumero ei näy muille palstan käyttäjille.

Vastaa