Uusi sim-kortti ei yhdistä nettiin

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 19 katselukertaa

Hankin uuden netin ja laitoin sim-kortin mokkulaani Huawei E1820. Kun liitän mokkulan Maciin ja näppäilen tunnusluvun, netti jumiutuu vaiheeseen "Haetaan verkkoa…", josta se ei yhdistä ollenkaan internetiin. Sim-kortti tuli viikko sitten ja lähetin aktivointiviestinkin, mutta ei auttanut. Mikä saattaa olla vikana?

5 kommenttia

Hei Fia !

Lisääthän tänne asetuksiisi asiakasnumerosi tai liittymänumeron ilman ensimmäistä nollaa, niin katsotaan miltä liittymä ja sim-kortti näyttää.
Hei,

Lisäsin asiakasnumeron.
Hei Fia! Onko tilanne vielä sama? Liittymän sim-kortti on aktivoitunut joten toimia pitäisi normaalisti. Apuja löydät lisää Ohjeista ja Vinkeistä.
Sama tilanne edelleen. Olen koittanut kaikkia ohjeita ja vinkkejä, mutta mikään ei auttanut. Kun poistin mobiililaajakaistan ja liitin mokkulan uudelleen, ei asennus alkanut automaattisesti. Mokkulassa vilkkuu vain valo. Yritin asentaa mobiililaajakaistan uudelleen netistä, mutta en saanut asennettua sitä koneelle enää uudelleen. Edellinen netti toimi samalla koneella ja mokkulalla. Alkaa jo ottaa päähän...
Hei Fia!
Pystytkö testamaan sim-korttia puhelimessa? Löytääkö se mitään nettiä sitä kautta?

Vastaa