V**tun Sonera taas

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Kyllä on soneran laatu tippunut kuin lehmänhäntä. Ennen ADSL oli toiminta varma ja pelas ku junan vessa. Nykyään saa tapella joka asiassa koski asia mitä tahansa soneran palvelua. Tällä kertaa ADSL vai mikä lienee VDSL se nykyään on. Kaikki meni vituiksi siinä vaiheessa kun sonera toimitti ja pakotti käyttämään thomsonin reititintä mistä poropeukalot ovat pilanneet softan. Tästä modeemista ei ole kuin ongelmia Tai siis oli ongelmia kunnes lensi pellolle.
Syy yksi: boxi estää ps3 nettipelaajia pelaamasta, myös pc puolella pätkii huomattavasti enemmän kuin ennen luultavimmin pingi kasvaa välillä erittäin suureksi. Myös pakko nattaus kusee.

Liittymän hitaus on nyt hdastellut pari päivää ja aikani tapeltua totesin että yhteys toimii jotenkin kun laittoi vanhan telewellin TW510 purkin käyttöön. näin sai www.speedtest.net mittarilla jopa 10M/1M nopeuden. kun thomson pääsi huimaan 1M latausnopeuteen Liittymä on 24M/1M.

Soitin vikapalveluun ja siellä ei mene kuin hermot jonku helvetin automaatin kans jaaritella.

Sama paska koskee myös kaapeli-tv puolta. erehdyin ottamaan soneran kaapeli HD kortin kun siinä sai MIX kanavapaketin kuukaudeksi ....no joo kerkesin vissiin 2 päivää katsoa MIXn kanavia kun soneralla kesti lähes kuukauden saada kortti toimimaan. Ei ole pelkoa että ottasin enää mitään kanavapakettia ..siirryn suosilla ennemmin viasatin tai canal digitalin lautaspuolelle kun laitteet jo löytyy ennestään. Vituttaa vaan kun tuli erhdyksissään kaapeli liittymä otettua.

1 kommentti

Pahoittelut jos liittymässäsi tapahtuneet muutokset ovat aiheuttaneet ongelmia. En voinut varmistaa millainen muutos on ollut kyseessä, sillä et ole ilmoittanut esim. asiakasnumeroa tiedoissasi.

Mutta mikäli liittymässä on ongelmia nopeuden tai toiminnan suhteen, vikailmoitus kannattaa tehdä jotta vika saadaan rajattua (esim. mikäli kyseessä on viallinen modeemilaite, se voidaan vaihtaa uuteen).

Vastaa