Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
esranta_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 11 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

VDSL2 tuli ja ADSL alkoi pätkiä

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
15 marraskuuta laitteet talon keskukseen vaihdettiin VDSL2 malleiksi, yhteensopivia ADSL:n kanssa.

Tästä tuli mainos saman viiikon alussa, jolloin kyselin asiakaspalvelusta, että maksaako siirtyminen VDSL2:n jotain, koska modeemi pitää vaihtaa. Modeemista mainoksessa oli maininta, mutta ei tietoa että maksaako jotain vai saako moisen.

Noh, en sitten tilannut VDSL2 modeemia, koska ollaan tultu vuosi toimeen tällä 10Mb adsl yhteydellä moitteetta, eikä ole ollut minkäänlaisia ongelmia yhteyden kanssa. Nopeuskin aina testien mukaan download 9-11 Mb ja pingi alle 25.

Mutta mutta, ongelmat alkoi 15 marraskuuta, eli kun talojakamossa laitteet vaihtui. Yhteys oli poikki, heräsi modeemin buutilla. Mutta sen jälkeen ollut useita katkoja lyhyitä katkoja, modeemi näyttää että yhteys on kunnossa, mutta mitään ei siirry. Sekä nopeus on pääsääntöisesti 4-6 Mb

Kokeiltu liittymän mukana tulleella zyxelillä, sekä aikaisemmin kilpailijalta saadulta modeemilta, joka sisältää tulostinpalvelimen, jonka takia on myös normaalisti käytössä.

Millä tämän mahtaisi saada toimimaan? Onko näistä kokemuksia, miten nuo adsl.modeemit toimii noiden VDSL2 tekniikkaa tukevien laitteiden kanssa?
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Espi,

Mikäli yhteyden ongelma jatkuu, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut