Vai tilaus muka kesken?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Menin Soneran Omille sivuille tunnuksillani. En voinut tehdä mitään, kun tämä teksti vain lävähti silmille ja esti jatkotoimenpiteet:

"Hyvä asiakkaamme,

Tilauksesi käsittely on kesken. Et voi tänä aikana tehdä muutoksia kaikkiin asetuksiisi, etkä tilata tiettyjä uusia palveluita ennen kuin edellinen muutos tai tilaus on valmis."

Hyvä Sonera! Voitteko ystävällisesti kertoa, mitä ihmeen tilaustani te siellä käsittelette, kun en ole tilannut enkä pyytänyt teiltä yhtikäs mitään ainakaan kuukauteen.

Suomenkieleen on luultavasti lähiaikoina tulossa verbi, joka on synonyymi onnettomille tumpeloille ja sähläreille. Aivan oikein, se sana on soneroida. Lähinnä tätä verbiä lienee sana ryssiä...

Ja edelleenkin 24/1 -nopeuteni ei anna kuin 12/0,5. Lyhytaikaiset, mutta erittäin hitaat jaksot ovat kuitenkin loppuneet, vaikka Sonera väitti linjojen olevan kunnossa eikä mitään ole kuulemma tehty. No, en ole tehnyt minäkään. Ihan samat linjat Saunalahden aikaan antoivat 17/0,8 -nopeudet.

2 kommenttia

Omat Sivut -palvelussa näkyvä keskeneräinen tilaus on kanavapakettien irtisanomistilaus joka on sovittu jättämäsi palvelupyynnön perusteella. Tilaus sulkeutuu kun kanavapaketit liittymässäsi päättyvät.
Katja kirjoitti:
Omat Sivut -palvelussa näkyvä keskeneräinen tilaus on kanavapakettien irtisanomistilaus joka on sovittu jättämäsi palvelupyynnön perusteella. Tilaus sulkeutuu kun kanavapaketit liittymässäsi päättyvät.


Jaahas, että tämä kulkeekin näin. En vain ymmärrä Soneran logiikkaa. Jos jokin palvelu on kesken, niin sitten ei voi tehdä mitään muuta Omilla sivuilla, kuin vain odottaa, että "tilaus" saadaan hoidettua.

Ymmärsin, että tämä tilaus kesken -ilmoitus tulee näkyviin vain jos käyttäjä on tehnyt sivuilla palvelupyynnön. En tiennyt, että tämä koskee myös puhelimessa sovittuja toimenpiteitä. Asiakaspalvelusta otettiin näet minuun yhteyttä puhelimitse ko. asian johdosta.

Jonkin verran hämäävää, mutta ei ehkä ihan kokonaan Soneran ansiosta.

Kiitos vastauksesta.

Vastaa