Valioliiga HD, Tottenham-ManU ohjelmakirjastossa 16.1.2011

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eilen, kun oli oikein Valioliigan "super-sunnuntai", en päässyt seuraamaan Tottenham-ManU-peliä suorana, joten halusin katsoa sen ohjelmakirjastosta, niin kuin olin pari aiempaakin matsia katsonut. Tallenne lähti käyntiin, mutta sen sisältönä oli kuitenkin pelkkää Valioliigan logoa kaksi ja puoli tuntia. Sama ilmiö oli toisessa pelissä, Liverpool-Everton, paitsi että siinä oli alussa minuutin verran jotain ei-staattista materiaalia. Kolmas ja neljäs peli näyttivät normaaleilta, kun niitä vilkaisin. Koska oluttölkki ja snacksit oli jo avattu, katsoinkin ManU:n pelin sijasta Jope Ruonansuun elämästä kertovaa dokumenttia.

Tilanne harmitti minua lievää vakavammin.

Missään en huomannut mitään Soneran häiriötiedotteita tästä asiasta. En ennen tapahtumaa, en sen aikana, enkä sen jälkeen. Kuten en myös siitäkään, kun taannoin oli Englannissa olleen lumisateen takia pelit peruutettu ja Soneran Koti TV näytti vain pelkkää mustaa kuvaa tai testikuvaa. Siitäkään ei ole näkynyt mitään tiedotteita, että ensimmäisellä Valioliiga HD -kanavalla ja ohjelmakirjastossa ei kuulu ollenkaan selostusta. En minä sitä, että se olisi jotenkin huono asia, mutta ei tämä tämmöisenään ihan täysin maailmanluokan palvelulta tunnu.

Ei näitä palveluja tilaile sellaiset ihmiset, joille Valioliigan pelien näkyminen on hälläväliä-hommia, että voishan sitä ehkä vaikka katsoa, jos ne nyt vaikka sattuu jonain iltana sieltä Koti TV:stä näkymään.

7 kommenttia

Olis tosiaan ihan kiva jos toi ekan kanavan äänen puuttuminen korjattaisiin. Ei luulisi olevan hirveen iso homma?
Ensimmäiseltä Valioliiga HD - kanavalta puuttuu toistaiseksi selostus.

Eri kanavien ohjelmatiedot löytyvät Soneran TV-oppaasta. Vasemmalla ylhäällä on alasvetovalikko, josta valitaan kanavapaketti. Lisätietoja Englannin Valioliigasta, kuten otteluohjelman ja tulokset löydät Valioliigan virallisilta sivuilta.

Valioliiga HD - kanavan ohjelmakirjasto ei ole vielä lopullisesti käytössä.
Siis ohjelmakirjasto ei ole "lopullisesti käytössä"? Mistä näkee, mikä juttu on "lopullisesti käytössä" ja mikä ei? Ja mitä se semmoinen yleensäkin tarkoittaa?
Päivitystä viime viikon tietoihin: Valioliiga HD:n ohjelmakirjasto onkin nyt normaalisti käytössä. Mikäli se ei toimi, kannattaa olla yhteydessä Vikapalveluumme puhelimitse tai Omien Sivujen kautta.
Valioliiga HD:n ohjelmakirjasto mahdollistaa myös ajansiirto-ominaisuuden hyödyntämisen. Kun peli/lähetys alkaa, niin samalla sitä aloitetaan tallentamaan Soneran ohjelmakirjastoon. Jos myöhästyy lähetyksen alusta, niin riittää, että kääntää Katsomo Valioliiga HD-kanavalle (esim. kanava 241) ja tv-ruudussa ilmoitetaan että painamalla OK voi aloittaa katsomaan ottelua alusta saakka.

Ohjelmakirjastoa ei pidä sekoittaa Tapahtuma-areenan kautta seurattaviin yksittäisiin live-peleihin, joista veloitetaan 9€/kpl.
No niin, voin sanoa, että tilanne ei ole parantunut. Monta peliä on jäänyt näkemättä. Yleensä ajansiirto eli "ohjelmakirjasto" ei toimi, ja esimerkiksi nyt 19. maaliskuuta 2011 siellä ei ole kuin yksi peli 9.3. ja yksi 7.3., ja kaikki muut puuttuvat. ??? 1.3. oli 1 peli, 5.3. oli 7 peliä ja 6.3. oli 2 peliä. Ei ole ohjelmakirjastossa. Olisin TODELLAKIN halunnut katsoa Liverpool-ManU -pelin 6.3., mutta en nähnyt, kun en suoraan lähetykseen ehtinyt. Mahtoiko se edes näkyä suorana tästä Soneran hienosta systeemistä. Ehkä se on tosiaan niin, että 15 euron kuukausihinta on niin pieni summa, että se on ihan sama, näkeekö niitä pelejä vai ei. No väliäkö sillä, voihan ne lopputulokset katsoa netistä jälkeen päin. Tai vaikka kauden loputtua voi katsoa, että kuka voitti.

Tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessani Koti TV näyttää mustaa ruutua Valioliiga HD:n kanavalla 1, jolta pitäisi periaatteessa tulla minua kiinnostava ottelu. Ei näy. Mutta voisinhan katsoa jotain muuta ottelua muilta Valioliiga HD:n kanavilta, jotka kyllä näkyvät? Tai mitä jos menisin vaikka ulos tekemään lumiukkoja?

Tässähän voi viettää lauantainsa vaikka kirjoittamalla keskustelupalstalle. Mikäs sen mukavampaa.
Asjakas kirjoitti:
Tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessani Koti TV näyttää mustaa ruutua Valioliiga HD:n kanavalla 1, jolta pitäisi periaatteessa tulla minua kiinnostava ottelu. Ei näy. Mutta voisinhan katsoa jotain muuta ottelua muilta Valioliiga HD:n kanavilta, jotka kyllä näkyvät?


Kyseinen 19.3. peli ei näy ohjelmakirjaston kautta täälläkään, kun asiaa juuri testasin. Tämä ei tietenkään auta enää mitään, mutta tiedoksi vain että sama vika ollut muillakin. Siitä en löytänyt tietoa, että miksi lähetystä ei ollut.

Vastaa