Valioliiga HD kanavapaketti kaapeli-TV:lle

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 6 katselukertaa

Moikka,

Haluisin saada näkyviin nuo valioliigapelit, mutta en omista vielä teidän koti-tv:tä enkä kaapeli-tv:tä. Ilmeisesti kuitenkin tänne olisi mahdollista myös saada tuo kaapeli-tv teidän kautta näkymään.

Elikä kysymys kuuluu, miten saan valioliigan näkyviin kotonani niin halvalla kuin teidän kautta suinkin on mahdollista? En tarvitse muita kanavia tai palveluita, vaan yksinkertaisesti halvimman keinon nähdä valioliigaa. Teidän sivuilla lukee, että valioliigapaketin myynti kaapeli-tv:lle on toistaiseksi tauolla, mutta palaa lähiaikoina. Mitä tämä tarkoittaa? Onko kaapeli-tv:lle mahdollista saada valioliigapakettia? Jos ei, niin mikä on halvin keino saada se näkymiin koti-tv:n kautta?

Ilmeisesti kuitenkin omaan tarpeeseeni sopisi paremmin nimenoman kaapeli-tv kuin koti-tv, koska en tosiaan tarvitse muuta kuin sen valioliigan.

1 kommentti

Hei sede!

Valioliigapaketin myynti on kaapelipuolella toistaiseksi tauolla. Paketti palaa kyllä jossain muodossa myyntiin, mutta aikataulusta en osaa sanoa. Halvin keino saada Valioliiga näkyviin Koti TV -palvelussa on kausikortti, jonka saa tässä vaiheessa kautta tarjoushinnalla 49€. Kannattaa tutustua Viihdepakettiimme, joka sisältää sekä kaistan että Koti TV -palvelun. Saatavuuskyselyllämme voit tarkistaa, onko Viihdepaketti saatavilla sinun osoitteeseesi.

Vastaa