Valioliiga >> MTV3 total >> Sonera viihde - vedätyksen maku

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Uusiessani laajakaista+Sonera viihde sopimustani ilmeni että mainion Valioliiga-kausikortin sijaan on otettava MTV3 Total-paketti jotta ottelut näkyisivät 'niinkuin ennenkin'.
No, eivätpä näy !! Lauantain klo 17.00 otteluista tarjolla vain 1 entisen väh. 4:n sijaan...
Lienee kuitenkin niin, että Sonera ei voi millään vaikuttaa Valioliigan ja MTV3:n väliseen sopimukseen näytettävistä otteluista.
Lisätäänpä hauskuutta !!
MTV 3 julkaisi 18.12.2012 seuraavan uutisen

MTV3 MAX Sport 1- ja MTV3 MAX Sport 2 -kanavilla esitetään vuoden 2013 alusta lähtien lauantaisin yksi klo 17.00 alkavista Englannin Valioliigan otteluista.
Muutoksen taustalla on EU:n tuomioistuimen keväällä 2012 antama suositus ns. Murphy-jutussa, joka koski valioliigaotteluiden kiistanalaista pubijakelua Britanniassa. Suositus on sittemmin johtanut lauantai-iltapäivänä kello 17.00 alkavien valioliigaotteluiden jakelun rajoituksiin.
- MTV MEDIA on sopinut Premier Leaguen kanssa, että rajoitukset astuvat voimaan MTV3 Totalin kanavilla vuoden 2013 alusta alkaen. Lähetämme jatkossa yhden suoran valioliigaottelun kyseiseen aikaan, kertoo MTV MEDIAn urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio.
Lehmuskallio korostaa, että muutos koskee ainoastaan lauantai-iltana kello 17.00 alkavia otteluita ja tälle ohjelmapaikalle valitaan aina paras mahdollinen ottelu.

http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/valioliiga/uutiset.shtml/2012/12/1677058/mtv3-max-sport--kanavien-lauantai-iltojen-valioliigatarjonta-muuttuu

Täyttä soopaa, hyvinhän nuo ottelut kevään 2013 näkyivät.
Pyydän, että te siellä Sonerassa alkaisitte pontevasti vaatimaan MTV3:sta palaamaan pikimmiten suomalaiseen ohjelmakäytäntöön ilman, että englantilaisten pubien tarjonta siihen vaikuttaa.

Kysynpä vielä, että kaippa ne mahdollisesti uudelleen avautuvat kanavat kuuluvat voimassa olevaan pakettiin ja/tai että olenko oikeutettu päättämään sopimuksen, mikäli Valioliigaa alkaa tarjoamaan taho, jonka kanssa Soneralla ei ole sopimusta??

5 kommenttia

Kuin pisteeksi i:n päälle:

C More Suomi Facebook 14.09.2013:
Uutta tietoa urheilu- ja kanavatarjonnan muutoksista, aiheina La Liga, Elitserien ja C More Sport HD. Kannattaa lukea.
C More Sport HD -kanavalta pimennetään tämän viikon lauantaista 14.9. alkaen kaikki SHL (ent. Elitserien), La Liga ja Serie A -lähetykset. Syynä tähän ovat lähetysoikeudet, joita ei meillä MTV3 Totalilla näihin sarjoihin ole. Koska emme voi enää esittää näitä kanavan merkittävimpiä lajeja, poistetaan se kanavavalikoimastamme 31.10.


https://www.facebook.com/cmoresuomi

Väitän, että MTV3 Total -paketti ei vastaa tilaamaani tuotetta....tai ainakaan sisällöltään sitä, mikä tilaushetkellä ilmoitettiin.
Pyydän kommenttianne.
Vaikenemisen käsitän myöntymisen merkiksi.....
Hei! Totta tosiaan on, ettei MTV3 näytä kaikkia Valioliiga pelejä, eli paketti ei ole sama, kuin aikanaan itse Valioliiga -paketti. Nämä ovat ohjelmayhtiöiden sopimuksia ja me näytämme toki kaiken, jota MTV3 tarjoaa.
Jos sinulle on myyntivaiheessa toisin kerrottu ja otit paketin vain Valioliigan takia, niin toki voimme MTV3 Totalin sinulta irtisanoa. Olitkin jo tuolla Facebookissa tästä asiasta. Voit laittaa meille sieltä privaviestin, jotta pääsemme hoitamaan asian.
Hold your horses Niinamari !!
Eipä sitä valioliigaa muualta sen peremmin saa näkymään, joten antaapi tulla vaan!!
OIisihan netissä niitä streameja toki, mutta kun on laiska ja haluaa kuvalle hyvän tason.
Kunhan mussutin....lähinnä tarkoitin sitä, että voisitte hiukan painostaa MTV3 Totalia.
Ja sitten vähän kehuja: 2 vuotta valokuitua ja viihdettä, toiminut loistavasti! Siitä iso kiitos !!
Hei Nyt vois Sonera hieman kiilottaa kilpeään ja laittaa la liigaa näkymään niille joilta
se viime syksynä "riistettiin" pois.
Hei Teroari70,

La liigaa on nyt tarjolla Viasatin kanavapaketiessa!

http://www.viasat.fi/laliga-ja-seriea?g ... cwodTB0AQg

Mahtavia uutisia futisfaneille - Italian Serie A ja Espanjan La Liga ovat löytäneet uuden kodin ja ottelut ovat katsottavissa Viasatin kanavilla!

Vastaa