Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
pony64_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Valokouidun asentaminen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei,
Meille ollaan vaihtamassa kuparijohdot valokuituun koska Sonera luopuu avojohdoista ja sopimus pitäisi allekirjoittaa.
Nyt kuitenkin pitäisi saada lisätietoa asennustavasta,eli tuleeko valokuitu kaapeli samaan paikkaan kuin vanha antenni/puhelinjohto vai johonkin eri laitekoteloon ? Voiko kaapelin asennuspaikkaan vaikuttaa? Voiko sopimuspaperiin kirjata asennus toivomukset ja vasta sen jälkenn lähetää ne Soneralle?
Soitin asiakaspalveluun/tekniseen neuvontaan mutta vastausta en oikein saanut.
t.Kari
1 vastaus
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei pony64

Sinulle on siis ilmeisesti tulossa oma kotikuitu-yhteys? Silloin kuitu vedetään mielestäni mahdollisimman läheltä sen pääreitiltä talolle päin ns. Tekniseen tilaan missä kuitumuunnin sitten sijaitsee. Tämän paikkaan voi asunnon omistaja varmasti vaikuttaa viimeistään asennusvaiheessa kun asentajat kaapelivetoa tekevät. Tietysti nuo toiveet kannattaa kirjata sopimukseen mukaan lisätietoina niin ne on tiedossa jo ennen asennusta.

Kun yhteys on valmis käytettäväksi, voit itse vetää tarvittavat reitit joko suoraan kuitumuuntimelta tai esimerkiksi reitittimen kautta langattomasti muihin huoneisiin.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut