Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HOT_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 5 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Valokuitu ja lankapuhelin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Kerrostaloon vedettiin muutama vuosi sitten Soneran Extra. Nyt harkitaan kiinteistöliittymän hankintaa. Talossa on runsaasti (DNA:n) lankapuhelimia. Liekö yksiselitteistä vastausta siihen, voiko noita käyttää vielä senkin jälkeen, jos otamme Soneran valokuituyhteyden joka kämppään?
1 vastaus
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei HOT,

Kyllä se teoriassa on mahdollista toimia mutta asiaan vaikuttaa millä tekniikalla kuituyhteys taloonne tullaan toteuttamaan. Jos yhteys tulee lankapuhelinnousuja pitkin, täytyy lankapuhelimet ottaa huomioon liittymiä kytkettäessä.

Itse suosittelisin ratkaisuna Soneran Kotinumero palvelua mikä ei ole enää sidottuna puhelinlankoihin vaan toimii langattomasti uuden laitteen avulla. Vanha lankapuhelinnumero kuitenkin säilyy muuttumattomana ja lankapuhelinlaite on ns. "perinteisen" mallinen. Kotinumero on luultavasti myös halvempi kuukausihinnaltaan entä perinteinen lankapuhelinliittymä.

Aiheesta löytyy lisää tietoa meidän internet-sivuiltamme: http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/pu ... lin+kotiin
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu