Vanhemmat nauhoitukset

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Kun yritän katsella vanhempia tallenteita jotka ovat poistumassa, on todella ikävä katsella sitä nykivää ja pysähtelevää kuvaa. Ja mitä enemmän tallennuksessa on toimintaa, sitä nykivämpää on. Jos tallenteessa vain istutaan, sitä pystyy seuraamaan, mutta heti kun toiminta alkaa, vaikka kiihkeä syleily, niin nykiminen lisääntyy. Uudemmat nauhoitukset toimii (melkein) nykimättä. Tätä on jatkunut piiiiitkäään. On buutattu boxi useampaan kertaan, samoin modeemi. Ja välijohtokin on pysynyt saman mittaisena, ei ole kasvanut. Ja eipä tuo laitteista täällä johdu, kun kyse on vain vanhemmista tallenteista.

4 kommenttia

Hei! Ikävän kuuloinen tilanne tosiaan. Ymmärrän, että asia aiheuttaa harmia! Neuvoisin sinua tässä tilanteessa olemaan yhteydessä Tekniseen Asiakaspalveluumme, jotta asiaa päästään tutkimaan ja tekemään mahdollisia päivityksiä liittymälle. Toivottavasti ongelma saadaan pian ratkaistua!
Jos tätä samaa nykimistä tapahtuu useammalla katselijalla, niin ei kai ole tarkoitus että jokainen ottaa yhteyttä vikapalveluun. Kannattaisi tarkistaa soneran päässä, siellä se vika piilee. Vikapalvelusta vain kysellään näitä johtojen pituuksia ja onko laitteet buutattu ym. samaa. Kaikki on tehty mitä kotona pystyy, ja voin sanoa ettei ole peukalo keskellä kämmentä näissä asioissa. Yritin juuri katsoa vanhempaa nauhoitusta, ei tule mitään tuon jatkuvan pysähtelyn takia. Nyt vielä tullut uusi ominaisuus käyttöön. Kun vaihtaa kanavaa, niin kestää hetken ennenkuin ääni tulee. Vielä vuosi tätä soneraa , sitten godbay. Varmasti näette tietoni, niin voisitte informoida sitä vikapalvelua. Itse en enää viitsi sitä samaa sirkusta leikkiä vikapalvelun kanssa.
Jos tätä samaa nykimistä tapahtuu useammalla katselijalla, niin ei kai ole tarkoitus että jokainen ottaa yhteyttä vikapalveluun. Kannattaisi tarkistaa soneran päässä, siellä se vika piilee. Vikapalvelusta vain kysellään näitä johtojen pituuksia ja onko laitteet buutattu ym. samaa. Kaikki on tehty mitä kotona pystyy, ja voin sanoa ettei ole peukalo keskellä kämmentä näissä asioissa. Yritin juuri katsoa vanhempaa nauhoitusta, ei tule mitään tuon jatkuvan pysähtelyn takia. Nyt vielä tullut uusi ominaisuus käyttöön. Kun vaihtaa kanavaa, niin kestää hetken ennenkuin ääni tulee. Vielä vuosi tätä soneraa , sitten godbay. Varmasti näette tietoni, niin voisitte informoida sitä vikapalvelua. Itse en enää viitsi sitä samaa sirkusta leikkiä vikapalvelun kanssa. Niin ja tämmöinen vastaus näytti olevan aikaisemmassa viestiketjussa pätkimisen syyhyn. Kauan kestää korjaus.

Re: Vanhemmat tallennukset pätkii
Kirjoittaja Tanja » 20 Helmi 2012, 16:42

ville1234: Koti TV -palvelun verkkotallenteissa on tällä hetkellä häiriöitä ja korjaamme vikaa parhaillaan.
Asiasta löytyy myös häiriötiedote verkkosivuiltamme otsikolla "Ongelmia verkkotallenteiden kanssa".
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit.

Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu

Tanja
Sonera Vikapalvelu

Viestit: 380
Liittynyt: 26 Marras 2010, 13:41
Hei arise

Vanhempien tallenteiden kanssa on ollut ongelmaa. 3.5 tulleen päivityksen jälkeen, uusillä päivityksillä ei pitäisi olla enää tätä ongelmaa. Jos ongelmia kuitenkin ilmenee, kannattaa olla yhteydessä Vikapalveluumme 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16:30 tai tehdä asiasta palvelupyynnön. Kun ongelmia ilmenee, siitä kannattaa aina ilmoittaa meille. Näin saamme asian nopeiten korjattua.

Vastaa