Verkkotallennukset ja videovuokraamo tökkii!!!

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei, minulla on ollut Koti-TV käytössä 19.12 lähtien ja aluksi kaikki tuntui toimivan normaalisti (noin 2 päivää), mutta nyt tallennukset ja vuokratut leffat tökkivät, poksuvat, katkeilevat, pikselöityvät ja kaikkea mahdollista muuta mukavaa niin paljon, että katselu on ihan täysin sietämätöntä ja koko Koti-TV on näin ollen meidän perheessä ihan turha hankinta. Miten voi olla mahdollista, että suoraan katsotut lähetykset näkyvät täydellisesti, mutta tämä tallennus/vuokraus puoli (jonka takia koko hemmetin turhakkeen ostimme) on täysin käyttökelvoton?

Jos tämä ei nyt ala toimia niin voidaan perua kaupat samantien tai toinen vaihtoehto on, että laitatte tulemaan sellaisen kovalevylle tallentavan digiboksin, jotta saamme jälleen tallennus toiminnon näin vuoden 2013 kunniaksi toimimaan.

Meillähän siis oli tallentava digiboksi ennen tätä kaikkea, mutta myin sen eteenpäin, koska ajattelin iloisesti yllättää vaimokkeen uuden uudella ja hienolla Soneran Koti-TV verkkotallennus boksilla. Voitte kuvitella miten ilonen vaimoke on tästä joululahjasta ollut!

Sitä mukaan kun tekniikka kehittyy ja mennään "eteenpäin" niin kaikki menee tosiasiassa ihan päin per****! Sama kohta roudata vhs-nauhuri varastosta takasi, koska se sentään toimi niinkuin se kuuluisa junan vessa!

1 kommentti

Hei Hataja-14,

Ikävä kuulla että tallenteiden ja vuokraleffojen kanssa on ollut ongelmaa.

Ilmeisesti itse nettiyhteydessä ei ole ongelmaa havaittu ja livelähetysten osalta KotiTV toimii normaalisti?

Olitko kytkenyt Motorola digiboxin suoraan Thomson palvelureitittimen keltaisiin portteihin kiinni? Mikäli välissä on muita laitteita, niin kokeile poistaa ne käytöstä.

Kokeile myös resetoida Thomson palvelureititin painamalla reset painiketta pohjassa 30 sekunnin ajan ja tämän jälkeen käynnistä laite uudelleen. Kun nettiyhteys on jälleen muodostunut, käytä digiboxista virtajohtoa irti. Kokeile tämän jälkeen miten tallennukset toimivat.

Mikäli ongelmat kaikesta huolimatta edelleen jatkuvat, olethan vikapalveluumme yhteydessä niin voimma selvittää ongelmaa tarkemmin.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.

Vastaa