Viasat Hockey ohjelmakirjaston ongelmia.

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Kyseisen ohjelmakirjaston kanssa on usein ongelmia. Edellisen yön pelejä saa odottaa sinne usein todella pitkään ja välillä aloittaessa ohjelman, on pelin kestona vain joitan minuutteja. Toisinaan, vaikka kokonaisaika olisi kunnossa loppuu lähetys kesken. Osa tallenteista sisältää myös silloin tällöin väärän pelin (esim. NHL kansion peli "140126 04:35 NHL", jonka pitäisi sisältää Los Angeles - Anaheim ottelu. Kyseinen tiedosto näyttääkin Toronto - Winnipeg -pelin loppuhetket)
Viimeisin todella harmittava tapaus oli viime yön Detroit Red Wings - Florida Panthers peli. Aloin äsken katsomaan aamun (klo 10.00) jälkilähetystä ohjelmakirjastosta. Ottelu alkoi suoraan ratkaisuhetkiltä ja lähetyksen kestona reilut 6 minuuttia. Meni sitten idea tuon pelin katsomisesta täysin, kun lopputulos on jo tiedossa... Näitä ongelmia tosiaan on välillä, mutta ensimmäistä kertaa meni koko ottelu pilalle, kun avasin ohjelmakirjaston tallenteen.
Tulevatko muuten Viasat Hockey Finlandin lähetykset lainkaan ohjelmakirjastoon? Tuosta LA - ANA stadionpelistä, kun ei sunnuntai aamuna löytynyt kirjastosta, kuin ruotsiksi selostettu versio. Jouduin odottamaan jälkilähetyksen alkamista Hockey Finlandin puolelta ja missasin tästä pelistä ison osan kolmatta erää, kun ei ollut aikaa loppuun katsoa.
Ongelmista huolimatta palvelu toimii yleensä (lähes) moitteetta ja on säästänyt minut useilta yövalvomisilta. 🙂 Näistä ongelmista, kun pääsisi eroon ja samaan pakettiin saisi vielä Viaplayn NHL Gamecenterin niin olisi lähestulkoon täydellistä.

5 kommenttia

Hei Bizarro,

Kiitos palautteestasi. Välitin tämän eteenpäin.

NHL pelien kanssa on tosiaan ollut ajoittain ongelmaa ja tämä on tosiaan erittäin ikävää jos on ollut tarkoitus katsella matsi jälkikäteen. Toivotaan että näihinkin ongelmiin saadaan ratkaisua mahdollisimman pian.

Viasat Hockey Finlandin pelit tulevat ohjelmakirjastoon omien kansioidensa alle ja Viasat Xtra Hockey kanavilta tulleet pelit löytyvät NHL kansiosta.
Viime yöltä (la-su) puuttuu Anaheim Ducks vs Nashville Predators -matsi ohjelmakirjastosta. Lisäksi edellinen Florida Panthersin ja Detroit Red Wingsin ottelutallennus alkoi kolmannesta erästä.

Paljon on mennyt asiat eteenpäin syksystä, mutta paljon tehtävää on kyllä vielä edessäkin.
Hei viljamy,

Kiitos ilmoituksesta. Laitoin asiasta selvityspyyntöä eteenpäin.
Pääsääntöisesti olen kohdannut ongelmia tuon NHL -pelien kirjaston kanssa. Sen tähden olenkin nauhoitellut pelit omalle digiboksille mieluummin kuin luottanut kirjastoon. Näin ei kuitenkaan pitäisi olla, kun kerran maksan tuosta kirjastostakin.

Viimeisin ongelma koskee Finaalia numero 2. Ensinnäkin piti arvuutella millä nimellä tuo peli löytyisi kirjastosta kun onnistuin valitsemaan kellonajan mukaan kokeilemalla kaikki "Joukkueet päätetään myöhemmin" tallennukset, löysin oikean pelin.Tuo kirjastoon tallentunut versio pelistä pätki todella pahasti etenkin pelin loppua kohden, muuten TV-lähetykset eivät ole pätkineet yhtään.
Eikä siinä vielä kaikki, tuo tallenne loppui ennen kuin pelissä nähtiin ratkaisu! Todella raivostuttavaa.

Eli tuossa meni oikeastaan kaikki pieleen:
Tallenteen nimi oli "joukkueet päätetään myöhemmin"
Kuva pätki
Tallenne loppui kesken

Eikä ole eka kerta kun tuo tallenne loppuu kesken...
Kokeilin muuten toistakin tallennetta ja se alkoikin kivasti NHL tonightilla jossa pelin lopputulos kerrottiin, onneksi en ensimmäisellä yrittämällä osunut tuohon tallenteeseen olisi jännitys mennyt.
Moi timo1976,

Kiitoksia palautteestasi! Olen välittänyt tiedot eteenpäin asiaa hoitavalle taholle. Hieman paremmin nuo pelit kyllä tulisi olla merkattuna että niitä kaikkia tarvitse kelailla läpi. Toivotaan että korjaus tulee viimeistään seuraavan kauden aloitukseen mennessä!

Vastaa