Viasat Sport ja Nelonen Prot

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minkälainen perumispolitiikka teillä on noissa kanavapaketeissa. Puhelimessa myytiin kova sporttipaketti mistä näkisin NHL-pelejä runsaasti. Kova totuus iski vasten kasvoja kun NHL alkoi. Yli 9:n pelin kierroksesta näkee livenä max. 3. Jotenkin järjetöntä, että kun tarjolla on 4 kanavaa joilta pelit tulevat näyttää niistä 2 samaa peliä ja toinen Nelosen kanava kokonaan tyhjillään. Eihän se teidän päätettävissä ole mitä mikäkin kanava näyttää, mutta kovin olen pettynyt pakettiin ja tahtoisin perua koko diilin jos mitenkään mahdollista.

4 kommenttia

Moi vessi,
Jos kyseessä on määräajaksi tehty sopimus niin perumisen voi tehdä kestotilauksen päätyttyä. Mutta mielestäni sinun kannattaa silti ottaa yhteyttä vaikkapa Myyntipalvelumme maksuttomaan numeroon 0800133133 ja tarkistaa josko paketin saisi vaikkapa vaihdettua johonkin toiseen. Jos valikoimasta löytyy vähintään samanhintainen paketti joka kiinnostaa nykyistä enemmän, on vaihto varmasti mahdollista.
Eli teillä ei ole mitään 14 päivän palautusoikeuksia tms. Noh, katsellaan sitten noita Timmo Kimosia sun muita Ilmavauvoja oikein kahdelta kanavalta yhtäaikaa. Thanks again sonera. Menee palvelut vaihtoon ku sopparit umpeutuu.
Moi vessi,
Sen verran tarkennusta vielä että jos tilaus on tuore, ja tehty puhelimitse, on sillä etäkaupan sääntöjen mukainen kahden viikon perumisoikeus. Höpsösti oletin että tässä on kyse nyt jo vanhemmasta sopimuksesta 🙂
Kiitos

Vastaa