Viasat kulta

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Minulle soitti tänään Soneran puhelinmyyjä joka kaupitteli Viasat kulta -pakettia ja lupasi että kaikki NHL pelit näkyvät sitä kautta ensi kaudella. Ihmettelen tätä, voiko näin tosiaan olla ja miten se on toteutettu?

Lisäksi hän sanoi että viidellä eurolla ko. pakettiin saa Urho Totaalin syksyllä, pitääkö tämäkään paikkaansa?

Paketin hinta olisi ollut 24,95/kk ja Urho Totaalin kanssa 29,95/kk, josta kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi. Nettisivuilta en ainakaan löytänyt vastaavaa tarjousta.

6 kommenttia

Hei timo1976! Viasat Kulta ja Viasat Sport -kanavapaketeilla näkyy kaikki NHL:n pelit. Asiasta lisätietoa Viasatin sivuilla.

Mainitsemasi kaltaista tarjousta ei tällä hetkellä ole voimassa, mutta meillä on Viasat Sportista ja URHOtv Totalista parempia tarjouksia sekä yhdessä että erikseen. Jos haluat uusia kanavapakettisopimuksesi, maksuton Myyntipalvelumme auttaa numerossa 0800133133.
Onkohan tuo tekstin ymmärtäminen hämärtynyt jollakin? Linkin kirjoituksessahan sanotaan selvästi, että osa otteluista lähetetään vain ja ainoastaan satellittijakelussa. EI SONERALLA.
Hei JuhaS65,
olet aivan oikeassa, näinhän tuolla edellä mainitun linkin takana selkeästi lukee, valkoista mustalla.
Viasat Xtra NHL on tosiaan saatavilla vain antennitalouksille suunnatussa satelliittikanavapaketissa. Pahoitteluni edellä olleesta väärästä informaatiosta.
Myyntipalvelusta saat lisätietoa kampanjoista kanavapaketteja koskien. Voit joko soittaa tai varata sinulle sopivan soittoajan kalenterista.
Eikös se nyt jo ole opittu, että jos Soneran myyntimies sanoo että kaikki pelit näkyy, niin siinä vaiheessa pitäis hälytyskellojen soida.

Ja Mertaranta selostaa..
nobody kirjoitti:
Eikös se nyt jo ole opittu, että jos Soneran myyntimies sanoo että kaikki pelit näkyy, niin siinä vaiheessa pitäis hälytyskellojen soida.

Ja Mertaranta selostaa..



Niinhän tässä nimenomaan kävi, hälyytyskellot soivat ja päätin kysyä täältä. Täällähän vieläpä ensimmäinen asiakaspalvelija oli sitä mieltä että kaikki näkyy.
Tulee väkisinkin mieleen että sanotaan mitä vain kuluttaja haluaa kuulla jotta hän ostaisi palvelun, selitellään ja hyvitellään sitten myöhemmin jos kuluttaja jaksaa valittaa aiheesta.
Hei! Heti alkuun syvimmät pahoittelut väärästä tiedosta NHL:n pelien näkymisen suhteen. Vaikka tämä ei varmastikaan paljon lohduta, uskon, ettei asiassa ole tahallaan johdettu harhaan, vaan kyseessä on ollut inhimillinen virhe.
Tosiaan tilanne on se, että osa NHL runkosarjapeleistä näkyy vain Viasat NHL Xtra -kanavalta. Xtra -kanava näkyy vain Satelliittitalouksissa. Näistä peleistä kuitenkin osa tulee jälkilähetyksenä Pro / Viasat Hockey tai Viasat Sport kanavilta, joten kaikki peleistä ei onneksi jää kokonaan näkemättä.
Ymmärrän toki harmin, mitä tilanne aiheuttaa. Toivottavasti kuitenkin suurin osa lempijoukkueidenne peleistä tulee niiltä kanavilta, joita on meidän kautta saatavilla!

Vastaa