Viasat paketit muutokset?


Poistuvia kanavia?
- Aiemmin kanavapaketista poistui TCM (01.02.2013)
- Nyt näyttää netissä pyörivän ilmoituksia MTV LIVE HD:n poistumisesta (01.05.2013)?
- Nelonen on julkaissut ensimmäisen ilmoituksen "2. Mitkä maksu-tv-kanavat näyttävät SM-liigaa syksystä 2013 eteenpäin? a. Nelonen Pro -kanavat ovat 1.9.2013 alkaen saatavilla yksinoikeudella vain Nelonen Paketissa." Eli poistuuko syksyllä myös Nelonenpro kanavat Viasat paketeista?
Aika laihaksi jää tarjonta jos näin monta kanavaa poistuu?

Mikähän/mitkähän kanava syksyllä näyttää NHL, NFL, Nascar, MotoGP jne...

Uusia kanavia?
- Viasat on ilmoittanut että tuo uuden kanavan Sky sport news HD:n (helmikuun 2013 lopussa) Onko Sonera lisäämässä kanavaa tarjontaansa?

SoneraViihteessä Viasat kulta pakettiin kuuluu ViaPlay ohjelmakirjasto
- Mitä kaikkea tätä kautta näkyy? Elokuvat ja sarjat?
- Miten urheilu? NHL pelit? onko muuta tarjontaa NFL? Nascar? jne?

18 kommenttia

Moi markot83!

Nyt pistit pahoja. Nuo tulevaisuuden näkymät kun ei tässä meilläkään ole vielä tiedossa. Niistä sitten aina ilmoitellaan sitä mukaa, kun tietoa meille ohjelmayhtiöiltä tulee. Luultavasti monessa kohtaa neuvottelut ovat vielä kesken, joten välttämättä tietoa ei ole vielä missään. Palataan asiaan, kunhan lisätietoa saadaan.
Sky sport news HD:n tulo on toki meillä tiedossa, mutta tästäkään ei ole sen tarkempaa tietoa antaa, että tuleeko/milloin tulee meidän kautta näkyviin.
Viaplaystä ja sisällöstä löytyy täältä: http://viaplay.fi/
Pitäsikö näkyä samat ohjelmat kuin viaplayssa? Ei mun ohjelmakirjastosta löydy läheskään kaikkia samoja elokuvia vaikka mullakin Viasat kulta paketti.
Tai pitäisikö ohjelmakirjastossa näkyä edes kaikki samat elokuvat kuin mitä viasat näyttää? Niitäkin puuttuu harmittavan paljon.
Uolevi: Viasat Kulta ohjelmakirjastossa ja itse Viaplayssa on jonkin verran eroja, kun tätä lähdin tarkemmin selvittämään. Leffat pääosin samoja, mutta esim. Viaplayssa on oma vuokraamo sisällä (jotka ei sisälly kk maksuun), joita ohjelmakirjastosta ei löydy.
Postista saapui ilmoitus Nelonenpro kanavien poistumisesta Viasat paketeista.

Siinä oli selkeästi ilmoitettu
- NHL näkyy jatkossa Viasat kanavilla.
- SM-liiga Nelonen media kanavilla.

Missä näkyy jatkossa
- NFL?
- Nascar?
- MotoGP?

Voisiko Sonera ottaa selvää?

Onko Soneralle tulossa muutoksia Viasat pakettien määräaikaisuuksiin liittyen. Nyt kun Nelonenpro kanavat poistuu. Kesäaikaan Viasat Hockey kanava on pelkkää mustaa, kun ei ole lätkää menossa. Mitenkähän Viasat on ajatellut hoitaa urheilulähetykset kahdella kanavalla niin ettei ole kokoajan mustaa ruutua kuten nyt on ollut Sport kanavalla (kun ei ole ollut lähetysoikeutta suomessa kyseiseen urheilulajiin).

Itsellä on ainakin määräaikainen kanavapakettisopimus tulossa päätökseen. Voitteko muuten kertoa mihin asti määräaikaisuus on voimassa? kun en koskaan tilaussopimusta ole saanut. Olen ollut oikein tyytyväinen nykyiseen pakettiin Viasat Kulta + Sonera Mix. Nyt vain tulee niin suuria muutoksia että täytyy harkita mitä tehdä.
markot83: Selvitellään noita kyllä. Määräaikaisuuksiin ei tietääksemme mitään muutoksia ole tulossa.
Omalta osaltasi pakettien määräaikaisuus on 31.08. saakka.
Sain samanlaisen ilmoituksen kuin "markot83" ja saman tyyppiset kysymymykset askarruttaa. Tuleeko Nelonen Medialla jatkossa näkymään a)golf, b)Nascar c)NFL? Laajeneeko Viasat Sport kanavien HD-tarjonta jossain vaiheessa myös Kuusamoon?
Oikeuttaakos ohjelmatarjonnan muutos purkamaan nyt sopimuksen veloituksetta? Olen tilannut Viasat Kulta-paketin ainoastaan Moto-GP -lähetysten vuoksi. Mitään muuta virkaa ei kyseisellä paketilla minulle ole.

Onko teillä jokin suuntaa antava aikataulu, tuleeko Soneran miltään kumppanilta näkymään jatkossa Moto-GP, vai onko edessä palvelutarjoajan vaihto? Harmi, kun laajakaistakin on Soneralla, samaten TV Koti-Teeveenä. Kaikki toimineet kuin junan vessa! Mutta minkäs teet...

Jari Ikävalko
Porvoo
samaa kysyisisin tuon sopimuksen purun kans, smliigan takia tuota viasattia pitänyt, sopimusta tehdessäni sanottiin kyllä että kun smliiga muuttuu neloselle ja tiedetään kuvioista enemmän ja mikäli ei kuulu enää näihin paketteihin niin purku onnistuisi ja voi tehdä sit uuden kanavapakettisopimuksen.
Hei!
Näistä kannattaa olla yhteydessä Asiakaspalveluumme p. 020017000 tai vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä Facebookin kautta (http://www.facebook.com/sonera) privaviestillä jotta voidaan tehdä tarvittavat muutokset kanavapaketteihin.
Heippa kaikki!

Nyt ei harmi kyllä ole kaikki muutokset vielä meidänkään tiedossa. Sen tiedän, että muutokset tulevat vasta syksyllä ja sen myötä sisällöstä ja muutoksista tiedotetaan tarkemmin vasta loppukesästä, kunhan faktat haltuun saadaan.
Se, mitä tällä hetkellä tiedossa on, löytyy verkkosivuiltamme.
Eli palataan asiaan tämän kanssa. Aurinkoista kesää kaikille 🙂
Niinamari kirjoitti:
Heippa kaikki!

Nyt ei harmi kyllä ole kaikki muutokset vielä meidänkään tiedossa. Sen tiedän, että muutokset tulevat vasta syksyllä ja sen myötä sisällöstä ja muutoksista tiedotetaan tarkemmin vasta loppukesästä, kunhan faktat haltuun saadaan.
Se, mitä tällä hetkellä tiedossa on, löytyy verkkosivuiltamme.
Eli palataan asiaan tämän kanssa. Aurinkoista kesää kaikille :)


Aihetta hieman sivuten kysyisin vielä, milloinkahan Viasat Sport HD kanavat alkavat näkymään Kuusamossa? Erityisesti Viasat Golf HD ja Viasat Hockey HD kanavat kiinnostavat ja näitä lajeja on tähän asti voinut seurata teräväpiirtona 4 PRO 1/2 HD-kanavilta, mutta jatkossa lajit ovat Viasatin puolella.
Rata tata tang! Mitä käy suorille suomenkielisille NHL-matseille. Tuleeko Viasatille Suomen paras selostajakaksikko Alkio&Mäkinen vai onko täällä tuppukylässä suorat suomenkieliset Änäri-lähetykset historiaa? Toiveena on kausikortit sekä SM-liigasta, että NHL:sta... Nelonen-paketti täyttä skeidaa muilta osin...
Samaa mietin selostuksien puolesta.. Esim. Golf. Viasatilla ei jaksais kuunnella sitä ruotsia sönköttävää selostajaa. Joko alkuperäinen tai sit suomenkielinen selostus kiitos!
Onko Soneralla jo tietoa urheilulähetysten kanavista?
Muutoshan tulee jo voimaan kuukauden päästä ja täytyisi tehdä päätöksiä kanavapakettien suhteen. Kanavatoimittajien sivuilta kun ei näistä asioista selvää saa.

Mikähän/mitkähän kanava syksyllä näyttää NFL, Nascar, MotoGP, Uefa cup jne...

Uusia kanavia?
- Viasat on ilmoittanut että tuo uuden kanavan Sky sport news HD:n (helmikuun 2013 lopussa) Onko tietoa tuleeko kanava tarjontaan muutosten yhteydessä 1.9?
- Entä tuleeko Viasat Hockey Finland samassa yhteydessä 1.9?

Onko tietoa kuka Viasatilla selostaa suomeksi NHL ja KHL ottelut? Alkio/Mäkinen?
Hei markot83!

Tässä hieman tietoja tulevasta Viasatin / Nelonen Pron tarjonnasta. Paljon on sellaista, mitä ei ole vielä julkistettu ja on vain odoteltava ohjelmayhtiöiden ilmoituksia.

Golf jatkuu yksinoikeudella Viasatin puolella.

SKY Sports News ei kuulu Soneran valikoimaan.

Viasatin NHL/KHL selostaja julkistetaan lähipäivinä. Onko se Alkio / Mäkinen -kaksikko vai joku muu, jää nähtäväksi.

Ja nuo muut lajit (Nascar, MotoGP, NFL) ovat Nelonen Pron valikoimassa: http://www.nelonenpro.fi/
Viasat julkisti tänään seuraavan tiedotteen http://www.viasat.fi/node/9978

Pähkinänkuoressa viesti on:
-Antti Mäkinen selostaa Viasat Hockey Finland -kanavalla änäriä ja KHL:ää
-Kanava aloittaa 4.9.2013
-"Kaapelitalouksissa kanava näkyy kaapeli- ja laajakaista-tv -operaattoreilla Viasat Kulta- ja Viasat Sport -kanavapaketeissa. Näissä kanavapaketeissa uusi kanava näkyy tilaajille automaattisesti ja sisältyy kanavapakettien kuukausihintoihin."

Loistavia uutisia siis Mäkisen ja änärin faneille!
Koska rovaniemellä Soneran kaapeliverkossa alkaa viasatin urheilukanavat (viasat hockey ja viasat sport) näkymään HD-kuvanlaadulla? Muualla suomessa tuntuu HD-kanavat jo näkyvän (myös elokuvakanavat).

Kuvanlaatu on melko surkeata esim. NHL-peleissä, kun on tottunut HD-tason lähetyksiä katselemaan.

Tämä viestihän nyt on sittten vääräässä paikassa, koska tämä koskee kaapeli-tv:tä eikä sonera viihdettä.

Sori.

Vastaa