Videoklipit

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Käytän Soneran laajakaistaa, jonka reaalinopeus Sonera-nettisivuston nopeustestin mukaan on 6,8 Mbit/s (sopimuksen mukainen teoreettinen nopeus 10 Mbit/s), sekä tuhannen euron hintaluokan Asus-läppäriä (viime vuoden malli).

Esim. Youtube-, Ruutu.fi- ja Katsomo.fi-videoklipit pyörivät koneellani moitteettomasti, mutta Yle Areena -klipit tökkivät: video pysähtyy toistuvasti, ja vasempaan yläkulmaan tulee ilmoitus "Pieni hetki...", minkä jälkeen video taas jatkuu. Ongelma vaikuttaisi olevan samankaltainen langatonta ja langallista yhteyttä käyttäessäni.

Onko jotain tehtävissä Yle Areena -toimivuuden parantamiseksi?

5 kommenttia

Suosittelen että teet testin täällä: http://speedtest.net/ Paljon luotettavampi kuin tuo Soneran viritelmä.

Ja tuo Yle areena teksti "Pieni hetki..." tulee minullakin, ja tuo vissiin johtuu YLE:stä... jotain muutoksia ne siellä tekee, siellähän on se Beta versiokin, sitäkin kannattaa kokeilla... en ole siis aivan varma tästä, mutta oletan.
Soneran viritelmä käyttää samaa testiteknologiaa kuin speedtest.
hpguru kirjoitti:
Soneran viritelmä käyttää samaa testiteknologiaa kuin speedtest.


Voipi olla, mutta mutta, kyllä selvä ero ainakin itsellä oli kun tein vertailua oman vikailmoituksen tueksi; Soneran omalla sivulla olevan nopeustestin tuloksia joutui odottelemaan pahimmillaan 7 minuuttia, nopeimmillaan 5 min.! Yhteys pitäisi olla 2M/2M. Speedtest.net antoi kyllä samansuuntaiset tulokset kuin Soneran sivulla, mutta huomattavasti nopeammin, sanottaisiinko vaikka normaalisti.
Itsellä on ongelmia Youtuben ja Vimeon kanssa. Eikös näitä ongelmia ole ollut jo useampia kuukausia Soneralla? Koska korjaatte? Riittääkö irtisanomisen perusteiksi että sivustot joita käyttää useimmiten eivät toimi, eli käyttämäni palvelut eivät ole käytettävissä Soneran yhteydellä?

Vai onko Soneralla oikeus määritellä mihin minun tulisi pystyä käyttämään yhteyttä? Eli jos Ylen Tekstitv toimii, liittymä on täysin kunnossa?
Soneralla on ollut YouTuben kanssa ongelmia monta vuotta, eikä siihenkään ole tullut yhtäkään hyvää vastausta - vain "Asia tutkinnassa".

Voit vaikka itse lukea tuon aiheen läpi, "Sonera ja Youtube" tjps.

Vastaa