Viihdepaketin käyttäjätunnukset ja kotitv?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tilasin viime kuussa Viihdepaketin ja digiboksi saapui joulukuun puolella, viime viikolla alkoi toimimaan nettiyhteys mutta yksi suuri puute tässä on olemassa.

En ole saanut omille sivuille kirjautumiseen vaadittavaa salasanaa missään vaiheessa postitse, sähköpostitse tai tekstiviestitse. Salasana on ilmeisesti mahdollista tilata puhelimeen mutta tätä yrittäessäni sivusto ilmoittaa ettei laajakaistaliittymäni käyttäjätunnukselle ole määritetty puhelinnumeroa?

Eniten ihmetyttää kotitv-palvelun käyttäjätunnusten toimitus, nämä ilmeisesti pitäisi tulla kahdessa erillisessä viestissä mutta niitäkään ei ole näkynyt postissa, sähköpostissa tai tekstiviestissä?

Jokseenkin ikävää pitää kotitv-boksia kiinni telkkarissa ilman että boksia pääsee edes käyttämään käyttäjätunnusten puuttumisen vuoksi.

2 kommenttia

Laajakaistaliittymäni salasana sekä kotitv:n salasana ja pin-koodit saapuivatkin juuri nyt tekstiviestinä, kiitos 🙂
Moi herpo!

Sekä Omien sivujen, että KotiTV:n tunnukset on lähetetty sinulle uudestaan tekstiviestillä. Kun olet saanut tunnukset, niin kirjaudu Omille Sivuille ja tallenna sinne matkapuhelinnumerosi. Näin saat jatkossa tilattua laajakaistan tunnukset maksuttomalla tekstiviestillä, mikäli tunnukset katoavat tai unohtuvat.

Mukavia hetkiä Viihdepaketin parissa!

Vastaa