Vikailmoituksen kohtuuttomat klausuulit

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

Piti tehdä omien sivujen kautta vikailmoitus adsl -yhteyden viasta (päätelaitteen internet -merkkivalo palaa punaisella ei bitti luonnollisestikaan liiku). Homma alkoi tökkimään siinä vaiheessa, kun oli pakko rastittaa kokeilleensa erilaisia vippaskonsteja - osa niistä toki ihan relevantteja, ehkä. Mutta aika vaikeaa on nykyaikaisessa kodissa testata että toimiiko yhteys wlanin sijaan kaapelilla. Ei meillä ole sellaisia laitteita ollut vuosiin. Lopullisesti meni sisu kaulaan seuraavalla näytöllä, jossa olisi pitänyt allekirjoittaa Soneralle valtakirja laskuttaa 100 euroa tarpeen mukaan ("jos asentakäynnillä huomataan asiakkaan laitteessa vika jnejne...).

Minua ainakin tällainen tapa arveluttaa ja mieli tekisi jättää koko vikailmo tekemättä. Alkaa sitten aikanaan toimimaan jos alkaa. Harmin paikka, että määräaikaista sopparia on vielä jäljellä.

1 kommentti

Hei pastorisilli,

Kiitos palautteestasi! Laitoin palautteesi eteenpäin.

Vikailmoitusta tehtäessä omien laitteiden testaus on hyvä suorittaa niin hyvin kuin mahdollista. Toki kaikkea ei välttämättä voi tehdä, jos ei ole esim. ethernet liitännällä varustettuja laitteita käytössä. Näistä toki kannattaa lisätiedoissa mainita, niin asia voidaan ottaa käsittelyssä huomioon.

Tarkistin yhteyden tilaa ja alueella on tällä hetkellä verkkovika. Korjaukset ovat käynnissä ja toivotaan että ongelma saadaan mahdollisimman pian kuntoon.

Vastaa