Virhe laskussa

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Peruin Viihdepaketista ne ilmaiset 2kk kokeiluajat maksukanavapaketeista (UrhoTV, Lasten Paketti, Viasat Film, MTV3) tuossa noin kuukausi sitten (15.3. kai). Nyt sitten laskussa on veloitettu noista kanavapaketeista 1-15.3. ajalta? Eli ilmaisten kanavatarjousten peruminen teki niistä sen kuun osalta maksullisia, hieman outoa? Viasat Filmiä tosin jatkoin sillä, kun soittaessa sanoivat että jos otan sen vuoden määräaikaisena niin saan vielä sen 2kk ilmaista jatkoa (ja se "uusittu" onkin merkitty ilmaiseksi laskussa). Mutta joka tapauksessa mistään noista kanavapaketeista ei pitäisi mennä laskua.

4 kommenttia

Hei teehoo,
Tarkistin tilannetta ja näyttää siltä, että tuo ilmaisjakso on jostain syystä jouduttu tallentamaan erillisellä hyvityksellä. Alennus kahdelta kuukaudelta on yhteensä 138,70e.

Hyvitys on tehty kertasummana, minkä seurauksena edellinen lasku kuittaantui kokonaan, myös tuo Viihdepaketin kuukausimaksu 39,90e, eikä maksettavaa osuutta laskulle jäänyt lainkaan. Hyvityksestä jäi vielä 5,88e käyttämättä, joka on siirtynyt tälle uusimmalle laskulle.
Ahaa. Oletin, että edellisen laskun extrahyvitykset olisivat liittyneet siihen, kun koko liittymä oli helmikuussa kuusi päivää putkeen nurin, mikä olisi oletettavasti peruste hyvittämiselle.
Hei vielä teehoo !

Teithän vikailmoituksen tuosta netin toimimattomuudesta. Koska näiden vikailmoitusten perusteella katsotaan perusteet hyvittämiselle. Jos teit vikailmoituksen ja jos asia johtui Soneran verkkoviasta, niin ota yhteys Asiakaspalveluumme koskien hyvityksiä tuolta ajalta.
Joo, vikailmoitus tehtiin ja vika oli Soneran puolella. Meikäläinen vaan inhoaa noita soittamisia, ja kun tuon nettiasiakaspalvelupyynnön kautta kun ei saa tehtyä yhtään mitään. No, kai se pitää katsoa jos se kuitenkin on pakko taas soittaa.

Vastaa