Vuokra video ei näy


Yritettiin vuokrata video, mut kun aloitus piti tapahtua näyttö näytti vain mustaa. Pari kertaa kokeiltiin. Eka kerralla täyty antaa pinkoodi ja tokalla ei, joten jonkinlainen veloitus lienee tapahtunut. Leffaa kun ei voida kattoo myöhemminkään vuokra-ajan puitteessa, niin jonkinlainen veloituksen palautus tulisi saada.

Olli

15 kommenttia

Hei ENQVOL-3

Harmi että elokuvan vuokraus ei ole onnistunut. Yrititkö vuokrata elokuvaa 20. päivä? Siltä päivältä ei näy mitään veloitusta. Olit ilmeisesti kokeillut vuokrata jotain elokuvaa myöhemmin? Toimiko se?

Jos ongelma jatkuu edelleen, voisit kokeilla digiboksille ohjemiston poistoa ja tehdasasetusten palautusta. Ohjeet siihen löydät täältä: http://www.sonera.fi/viihde-vika
Samalla 20.6. Päivänä yritin pariin otteeseen vuokrata.

Missä nuo veloitukset ja ilmaisvuokraukset oikein näkyvät?
Tänään sama homma video ei näy tulee vain musta ruutu ja kun koettaa uudestaan ei pinniä tarvitse kirjoittaa uudelleen vaan näyttää kuin leffa alkais mut vain mustaa ruutua näkyy.
Laite on edellisen kerran jälkeen buutattu ja ohjelmisto päivitys asennettu.
Hei ENQVOL-3,

Olihan sinulla käytössä toimittamamme Thomson palvelureititin?

Varmistathan että olet kytkenyt Motorola digiboxin yhteen Thomsonin keltaisista ethernet porteista. Jos Thomsonin ja Motorolan välissä on muita laitteita, niin koita poistaa nämä välistä.

Thomsonin punainen WAN portti pitäisi olla tyhjä.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä että Viihde digiboxi on käynyt hakemassa verkosta väärän ohjelmiston ja tämä todennäköisesti johtuu väärästä kytkennästä.

Kun olet kytkennät tarkistanut niin käytä digiboxista virtajohtoa irti. Jos tämä ei vielä auta niin palauta Thomsonin ja Motoroa digiboxin tehdasasetukset.
Punasessa portissa oli punanen johto, mut nyt vaihdettu. Muutti tilannetta televisio rupes näkyy suorana ja vielä puuttauksen jälkeen videot. Nyt pätkii muuten, ei näy tallenteet eikä muut kuin suorana.
Jostain kohdasta näky omat ostoni, jossa näkyi nuo 20.6. ja 27.6. vuokraus yritykseni ja niiden hinnat. Meillä pitäs olla oston yhdeydessä saamamme liittymis lahjana saamat 10 vuokrausta ilmaiseksi, joten ettei noita olis nyt vähennety noista ilmaisvuokrauksista. Mistä ne ilmaiset vuokrauksien määrät näkyis.

Mikä näissä ohjelmissa pätkii kokoajan? Jokin aika sitten ei millään saanut näkymään tallennetta soneran kautta, niin piti sitten tihrustaa ipadilla yleareenan kautta sama ohjelma, joten netti yhteydessä ei ollut vikaa ainakaan täällä päässä.
Hei ENQVOL-3

Nyt näyttäisi olevan digiboksi aivan oikein kiinni reitittimessä! Teitkö portin vaihdon jälkeen Digiboksin resetin? Pelkkä buuttaus ei riitä. Ohjeet tähän löydät osoitteesta: http://www.sonera.fi/viihde-vika.

Yhteytesi näyttäisi tännepäin toimivan aivan hyvin niinkuin kerroit mutta jostain syystä TV-puolella esiintyy nyt virheilyä. Käytithän digiboksin ja reitittimen liitäntään ihan normaalia ethernet-kaapelia ilman mitään lisälaitteita? Eilen illalla oli myös ikävästi yleistä ongelmaa viihdepalvelussa eikä ohjelmakirjastot tai tallenteet toimineet silloin. Ongelma on korjattu ja palvelut pelaavat nyt normaalisti.

Näen tiedoistasi mainitsemasi videovuokraukset 20.6 ja 27.6 ja ne on laskettu ilmaisiksi vuokrauksiksi. Ilmaiset vuokraukset eivät näy erikseen Viihdepalvelussa vaan ne hyvitetään tulevalla laskulla automaattisesti. Eli kun vuokralistallasi näkyy 10 elokuvaa, nämä ovat olleet ilmaisia ja sen jälkeen ne muuttuvat veloitettaviksi.
Ny en kyl tajunnut tuosta vastauksesta että onko noista päivistä veloitettu meidän ilmaisvuokrauksia vai ei? Montako vuokrausta meillä on tuosta avaustarjouksen 10 leffasta vielä jäljellä?

Tänään on taas kaikki näkynyt hyvin. Eilen taisi olla kaikilla muillakin ongelmia näkyvyyden kanssa.
Hei ENQVOL-3

ENQVOL-3 kirjoitti:
onko noista päivistä veloitettu meidän ilmaisvuokrauksia vai ei? Montako vuokrausta meillä on tuosta avaustarjouksen 10 leffasta vielä jäljellä?

20.6 ja 27.6 tehdyistä vuokrauksista ei ole veloitettu mitään, ne ovat ilmaisia. Sinulla on myös 1.7 tehtynä 2kpl vuokrauksia joista ei ole veloitettu mitään, ne on ilmaisia.

Yhteensä sinulla on 4 vuokrausta. Tarjous koskee kymmentä ensimmäistä elokuvavuokrausta, eli jäljellä sinulla on vielä 6 ilmaista vuokrausta.

ENQVOL-3 kirjoitti:
Tänään on taas kaikki näkynyt hyvin. Eilen taisi olla kaikilla muillakin ongelmia näkyvyyden kanssa.

Hienoa että palvelusi toimii taas normaalisti! Pahoittelen kylläkin 3.4 illalla ollutta vikaa Viihdepalvelussa, jolloin ohjelmakirjastojen, videovuokrausten ja tallenteiden katselu ei onnistunut.
Eli multa on "veloitettu" tarjouksena saatuja ilmaisvuokrauksia leffoista joita ei voinut katsoa. On kyllä kusetuksen makua.
Moi! Vuokraamani video CARRIE - HD SF Anytimeltä loppuu alle 27 minuutin kohdalla. Haluaisin kuitenkin katsoa sen loppuun!
Hei sillave,

Näinpä tosiaan elokuvassa näköjään käy! Kiitos ilmoituksesta! Tein tästä korjauspyynnön eteenpäin sekä hyvitin sinulle turhaan menneen vuokrauksen uudella ilmaisella vuokrauksella!

Testasin että Carrie - elokuvan normaaliversio (ei HD) toimii kuitenkin normaalisti joten sen voi huoletta vuokrata!
Hei!

Vuokrattiin Kummeli V lauantaina 16.8.2014. Sama juttu, että kun videon pitäisi alkaa, näkyy vain musta ruutu. Eli poistakaa laskulta. Mustan ruudun päälle tulee hetken päästä ilmoitus "videopalvelinvirhe". Kannattaakohan yrittää enää uudesti?
Hei Piituski!

Kävin äsken testaamassa Kummeli V:n tavallisen sekä HD version ja molemmat toimivat normaalisti.

Hyvitän tuon vuokrauksen laskulta, kun sitä ei voi enään käyttää.

Kokeilkaa resetoida digiboksi ja vuokrata elokuva uudestaan. Täällä siihen ohjeet.
Hei!

Resetoimme boksin viimeksikin, mutta ei auttanut. Nyt auttoi ja saatiin Kummeli katottua, kun vuokrattiin uudelleen. Kiitos avusta!

Piituski
Hei Piituski!

Mahtava juttu! 🙂

Vastaa