WordPress Multisite ja soneran sähköpostiosoitteet

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

Olemme kehittäneet maakunnalista verkkoportaalia, johon käyttäjillä on mahdollisuus rekisteröityä. Portaali on toteutettu WordPress:in Network (Multisite) ominaisuudella.

Alusta asti on kuitenkin ilmennyt ongelmia rekisteröintivahvistusten ja muiden järjestelmälaajuisten viestien vastaanottamisessa pp.inet.fi -käyttäjillä. Käyttäjät eivät vastaanota järjestelmän generoimia viestejä, jolloin esimerkiksi rekisteröityminen ei onnistu tai käyttäjä ei saa ilmoitusviestejä WordPressistä.

Ongelmia ilmeni jossain vaiheessa myös esimerkiksi @kymp.net -asiakkaiden kohdalla, mutta jostain syystä ongelmat korjaantuivat itsestään ilman muutoksia portaaliin. Toisaalta KYMP on nykyisin osa Elisaa, joten ongelmakohta on saattanut poistua mahdollisen postipalveluiden migraation seurauksena.

Webmail-posteissa (Hotmail, Gmail, Suomi24 yms.) ongelmaa ei ole ilmennyt. Myöskään käyttämämme palveluntarjoajan postipalvelin ei ole saanut tavanomaisia virheilmoituksia välittämättömistä viesteistä, muussa tapauksessahan ongelmaan olisi saanut helposti viitteitä.

Onko Soneralla tarjota työkaluja tai tapoja selvittää em. sähköpostien välitysongelmaa? WordPress ei tällä hetkellä mahdollista järjestelmälaajuisten viestien pakottamista SMTP-protokollalla välitettäväksi.

1 kommentti

Moi kykyportaali!

Saatteko mitään virheilmoituksia, kun viestit ei lähde pp.inet.fi laatikoihin. Jos saatte, laitatko ne vielä minulle. Selvittelen tätä ja palaan sinulle, kun saan enemmän tietota asiasta.

Vastaa