Xbox One ja Strict NAT

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi taas. Nyt olis uutta lelua pöydällä ja ongelmana jälleen kerran iki-ihana port forwarding. Jostain kumman syystä TG789vn ei halua keskustella uuden XBonen kanssa vaan väkisin lyö NATin strictiksi ja pelaaminen on yhtä helvettiä. Mikä neuvoksi?

6 kommenttia

Lisäksi sellainen ongelma, että XBonen oman diagnostiikan mukaan packet lossia tulee 20% luokkaa ja pelistä lentää usein pihalle viiden minuutin sisään kun laitteisto huokaa "Connection to the server timed out"
Hei vessi,

Oliko sinulla tuo Xbox kaapelilla kytketty Thomsoniin kiinni? Jos oli, niin vois kokeilla muuttaa 4-portin siltaavaksi, jolloin tuon NATin ei pitäisi enää ongelmaa aiheuttaa.

Siltaus muutetaan meidän päästämme. Haluatko kokeilla tuollaista?
Joo kokeilin piuhalla ja wlanilla ja Upnp.llä ja ilman. kokeillaan siltausta ja samalla voitais päivittää tompan firmis. Kiitoksia.
Hei vessi,

Laitan tuosta pyynnön eteenpäin. Saat tekstiviestillä kuittauksen kun valmista. Ohjelmistoversio tarkistellaan samalla myös.
Nyt on pari päivää kokeiltu ja pelkkä firmiksen päivitys auttoi. Jätetään tuo siltaus kuitenkin jos sitä joskus tarvii. Suurkiitos!
Hei vessi,

Hienoa kuulla että tämä auttoi 🙂 Tästä on varmasti muillekkin One:n omistajille jatkossa hyödyllistä tietoa.

Vastaa