Yhteys ei toimi nopeuden noston jälkeen

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

ennen pääsiäistä tein koti-tv tilauksen gigantissa,ja samalla siis nopeuden piti nousta 2-->24 megaan. 2.5 lakkasi sitten koko yhteys toimimasta,eikä toimi vieläkään,vaikka sähköpostiin tuli ilmoitus jonka mukaan pitäisi olla käytössä.Ihmeellistä on että sain kaksi eri ilmoitusta,eri tilausnumeroilla.
Omilla sivuilla näkyy uusi nopeus,kuten myös asiakaspalvelussa.Ainoa mitä sain asiakaspalvelusta irti oli se,että tilaus on tehty jotenkin väärin.Mieluusti kyllä haluaisin tän pikkuhiljaa jo toimimaan,mokkulalla mennään tällähetkellä.

3 kommenttia

tänään sitten posti toi soneran paketin.jossa oli zyxelin modeemi.Nyt yhteys toimii huimalla 1.7 megan nopeudella.En ymmärrä miksi d-linkin modeemi ei toimi,ja miksi tällä ilmeisen pomminvarmalla zyxelillä nopeus on kaapeli kytkettynä tuo mainittu 1.7 vaikka pitäisi olla "vähintään 2/3 osaa nopeudesta" kuten joku asiakaspalvelija keskusteluissa on maininnut.Onko kellään kokemuksia miten tämän koko skeidan tilauksen saa irtisanottua,vaikka kuinka on määräaikainen.Ei paljon kiinnosta katsella koti-tv:tä 2:n megan nopeudella.
noniin,6.5 noin klo.2200,nettiyhteys katkesi joksikin aikaa,sen jälkeen nopeus ollut soneran nopeustestin mukaan n.12 megaa
ADSL-liittymääsi on tulossa Koti TV:n tekniikan vaihto unicast > multicast. Sen vuoksi sinulle on tulossa Thomson TG789vn -palvelureititin, joka on myös ADSL-modeemi. En tiedä miksi liittymään on myyty periaatteessa väärä modeemi eli se Zyxel, koska Koti TV:n mukana olisi pitänyt tulla Thomson-palvelureititin.

ADSL-yhteyden perusteella kaistanleveys on tällä hetkellä noin 14/1 Mbit/s. Jos ADSL-kaapelissa (eli modeemin puhelinpiuhassa) on jatkojohto, jätä se pois käytöstä.

Vastaa