Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
eeme_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Yhteys pätkii pääkaupunkiseudulla

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Yhteys on tänään aamusta asti katkennut 2-10min välein, onko pääkaupunkiseudulla jotain vikaa mikä ei näy häiriökartassa?
32 vastausta
Nuppi_
Kommentaattori
  • 0 custom-general.kudos
  • 34 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Minulla oli netti poikki viime yönä klo 0.00 - 2.40.
Tänään päivällä jouduin taas buuttaamaan modeemin.

Ensi yölle ovat suunnitelleet huoltotöitä, että eiköhän se kohta taas katkea.
Joka päivälle jotain.

[attachment=0:2kmss3t7]sc0051.jpg[/attachment:2kmss3t7]
Antti-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2542 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Nuppi ja eeme

Pieniä päivityksiä on verkkoon tehty juuri dhcp palvelimien osalta. Modeemilaite kannattaa käynnistää nyt uudestaan päivitysten jälkeen jos jotain ongelmia ilmenee. Ilmoitelkaa tänne mikäli jotain ongelmaa yhä esiintyy niin vilkaistaan tilannetta tarkemmin. Teidän molempien liittymät näyttivät tällä hetkellä toimivan normaalisti.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
eeme_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Mulla ei toimi vieläkään. Yhteys katoaa säännöllisesti muutaman minuutin välein (yleensä 4min) langattomista ja langallisista koneista. Tämä alkoi maanantaina aamupäivällä ja on jatkunut tauotta. Kokeilin ajaa liittymähallinnan yhteystesteriä samalla kun yhteys katoaa (kännykän netillä) ja se ei jostain syystä huomaa mitään ongelmaa.
teeppaja_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Täällä myös yhteys alkoi tahmaamaan noin 19:00 aikaan: http://www.speedtest.net/my-result/3111903433
Normaalisti tulee tasaista 100/10M alle 10 pingillä. Käyttäytyi näin myös eilen samoihin aikoihin, korjaantui itsestään puoleen yöhön mennessä.
Pistin tästä jo vikailmoituksen menemään.
Tigri1988_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
teeppaja kirjoitti:
Täällä myös yhteys alkoi tahmaamaan noin 19:00 aikaan: http://www.speedtest.net/my-result/3111903433
Normaalisti tulee tasaista 100/10M alle 10 pingillä. Käyttäytyi näin myös eilen samoihin aikoihin, korjaantui itsestään puoleen yöhön mennessä.
Pistin tästä jo vikailmoituksen menemään.


Täällä sama ongelma ainakin sunnuntai illasta lähtien, eli iltasin n. puoleen yöhön asti 100/10m yhteys toimii nopeudella ~20/2M pingin ollen koko ajan korkea ~70ms. Tämä siis keskiarvo lukuisien testien perusteella.
Kokeilin n. 17:00 aikoihin ja sain normaalit ~80/10M 19ms arvot.

Tein eilen asiasta vikailmoituksen mutta Soneralta tuli aamulla vastaus että yhteys on kunnossa. Niin tosiaan onkin aina muina aikoina paitsi ~19:00-01:00, lähetin samaiseen vikailmoitukseen nyt häiriö viestin takaisin, vastausta ootellessa.
Jussim_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 7 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Jahas, olisi tähän threadiin pitänyt oma vastaus lisätä mutta en tätä mukamas huomannut ajoissa... eli minulla on vähän samaa vikaa pääkaupunkiseudulla.

Vielä viime viikolla bitti liikkui iloisesti vauhtia ~70M/6M, mieluummin yli tuon kuin alle, mutta jossain välissä loppuviikkoa/viikonloppua on jotain tapahtunut. Sunnuntaina kun palasin matkoilta huomasin, että netti tuntui vähän takkuavan mutta en asiaa enempää ajatellut, mutta tänään kun ajoin uudet Speedtest.net tulokset oli nopeus enää 15-17M/1M, pingit yli 100ms. Eli jotain vikaa jossain... vaihdoin varmuuden vuoksi vielä uudempaan päätelaitteeseen (joka oli lojunut paketissaan liittymänopeuden nostosta saakka... kun vanhakin oli toiminut moitteetta niin ei ollut tullut vaihdettua), mutta tulos oli sama.
Bequis_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Ei toimi täälläkään 100/10. Yhteys hidastelee ja viiveet ovat todella korkeat.

Speedtest antaa 13,9/4,15 Mbps ja 132 ms ping. http://www.speedtest.net/result/3112116626.png

Normaalisti 90+/11 Mbps ja ~20 ping. http://www.speedtest.net/result/3084374194.png
Chronolox_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Sörnäisten alueella on myös jokin ongelma 100/10 valokuidussa. Vasteajat nousseet moninkertaisiksi ja netti hidastelee.

Jotain ongelmia huollon jälkeen jäänyt? Alkuillasta kaikki toimi normaalisti.

Edit: Speedtest näytti latausnopeudeksi alle 5 megaa. Upload nopeus oli kuitenkin 10 megan paikkeilla. Jotain pahasti vialla.
eeme_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Nyt näkyy häiriökartassaki pari punasta täplää, ehkä tän joku vielä korjaa
Tämän osion uusimmat keskustelut