Yhteystietojen siirto varmuuskopiolta tehdasasetusten jälkee

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Olin unohtanut, mikä on rajoitusten pääsykoodi Iphone4:ssa, joten jouduin palauttamaan tehdasasetukset. Kun palautin varmuuskopion, se palautti myös rajoitukset päällä-tilan. Miten saan yksittäiset tiedot, esim. yhteystiedot, muistiinpanot jne. ongittua varmuuskopiolta? Sim-kortilla ei ollut kuin osa yhteystiedoista.

t. Katri (yritysliittymä)

3 kommenttia

Hei Katrilli!

Oletko kokeillut etsiä tietoa Applen tukisivustolta? Sieltä yleensä löytyy ratkaisu joka tilanteeseen. Itse löysin rajoituksista seuraavan sivuston http://support.apple.com/kb/ht4213?viewlocale=fi_FI . Oliskohan siitä apua.
Kiitos vain vinkistä, mutta siitä ei ollut apua. Voisitteko etsiä tiedon, miten saan vanhalta varmuuskopiolta ongittua vain yhteystiedot ja muistiinpanot. Rajoitukset eivät ole enää varsinainen ongelma, vaan se miten saan yksittäiset tiedot puhelimeeni ilman asetusten palauttamista. Applen liikkeessä selvisi, että minun olisi pitänyt tehdä varmuuskopio Icloud:iin, josta ilmeisesti tietoja saa ilman asetusten mukana tulemista. Pc:ltä ei pysty muka varmuuskopiota lähettämään Icloud:iin. Pitääkö paikkansa???? Varmuuskopio on nyt pc:llä (windows 😎. Aikani mietittyäni, ajattelin hankkia jostain joutilaan (ei käytössä olevan) Iphonen, johon siirrän vanhan varmuuskopion, josta siirrän sen Icloud:iin, josta siirrän tarvittavat tiedot puhelimeeni (jos osaan, jos neuvo on oikea!). Vähän on hankalaa, kun en tiedä mistä sen joutilaan Iphonen nappaan.
Moi Katrilli! Varmuuskopion palauttaminen onnistuu iTunesin kautta. En usko, että tätä saa mitenkään siirrettyä iCloudiin. Tästä kannattaisi olla yhteydessä Applen tukeen tai esim. Helpsoniin. Heiltä saat varmasti asiantuntevaa apua laiteongelmiin. Lisätietoja löydät myös Applen sivuilta: http://support.apple.com/kb/HT1766?viewlocale=fi_FI

Vastaa