ZTE 931WII tallennetujen asetusten palautus modeemille

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Yritän paraikaa pähkäillä toimimattoman netin kanssa ja ajattelin reseoida ZTE 931WII modeemin alkuasetuksiinsa. Viisaana latasin tietysti ensin koneelle asetukset jotta voin ne palauttaa tarvittaessa takaisin (olen muuttanut wlan-asetuksia sekä asettanut muutamat ip-osoitteet kiinteiksi laitteiden mac-osoitteen mukaan.)

Sain koneelle backupsetting.conf -tiedoston jossa näkyy olevan asetukset mutta palautus ei onnistukaan, vaan boksi antaa "Update Settings"-kohdasta tiedoston valinnan ja "Update"-napin painalluksen jälkeen virheen fatal error tms. (en muista sanatarkasti enkä enää toistamiseen tietojen uudelleen syötön jälkeen mene resetoimaan laitetta). Virhe ei kerro tarkemmin mikä oli vikana. Koitin ladata wlanin ja ethernet-kaapelin kautta, resetoinnin ja bootin jälkeen mutta sama juttu.

Missäköhän vika, antaa tallentaa asetuksensa mutta ei osaa enää lukea niitä takaisin?

Boksin software version on ZXDSL 931WIIV1.5.0c_Z31_FI2

2 kommenttia

Meillä ei ole muuta tietoa modeemista kuin mitä PDF-muotoisesta käyttöohjeesta löytyy.

Saitko yhteyden toimimaan modeemilla?
Yhteys lähti kyllä toimimaan, soitin vika-automaattiin ja ilmeisesti jotain oli vialla muualla koska taas toimiii kaikki.
En tiedä oliko vain sattumaa mutta samana päivänä kun yhteys meni (ma) taloyhtiöön tuli Sonera Extra. Ajattelin josko jossain on vahingossa tehty muutoksia mikä vaikutti tähän jo valmiiseen Extra-liittymään. Mene ja tiedä.

Vastaa