ZTE Light 2.2/2.3 päivitys

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Onko ZTE Light -tablettikoneelle tulossa Android 2.2 tai 2.3 päivitystä? Eikös se laitteelle luvattu? Australiassa kyseinen päivitys on ollut operaattoreiden kautta saatavilla useita kuukausia, ja alunperin esim. 2.2 on julkaistu melkein vuosi sitten, joten ihmetyttää miksei sitä nyt jo Soneralle saada?!
Ja nämä eivät ole mitään turhia päivityksiä, 2.2 voi ohjelmat tallentaa muistikortille kun nykyisessä Lightin 2.1 ne tallentuvat itse laitteen muistiin joten tila loppuu heti. Uudessa 2.2 bugit on korjattu, selainta ja käyttöliittymää ym. tehokkuutta on huomattavasti paranneltu. Lisätietoa http://developer.android.com/sdk/androi ... ights.html ja http://developer.android.com/sdk/androi ... ights.html

Olisi mukava saada tuo 2.2 laitteelle, nykyinen Lightistani löytyvä 2.1 on aivan käyttökelvoton ainakin itselleni koska sovelluksia ei muistikortille pysty tallentamaan joka käytännössä tarkoittaa että vain muutamaa sovellusta voi käyttää ja tietoturvankin kannalta Soneran kuuluisi pitää asiakkaideinsa laitteet ajan tasalla.

5 kommenttia

Hei f1-2011: Tietojemme mukaan päivitystä ei ole tulossa.


Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Päivityksen saa jo Teliankin asiakkaat Ruotsissa osoitteesta http://www.ztesweden.se/Exego.aspx?p_id=332 joten kerrotko miksi sitä ei Suomeen sisaryhtiölle saada? Haluatte rahastaa uudella versiolla? Tuo Australian päivityskin toimi suomen kielelläkin hyvin, joten ihmettelen todella sitä että Ruotsiinkin saadaan päivitys kuukausia ennen ja Suomeen ei lainkaan.

Kerrotko siis miksi ei vai menenkö irtisanomaan sopimukseni?
Hei f1-2011: Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, niin meillä ei ole tietoa tuosta päivitysestä, ja ikävä kyllä niitä perusteluitakaan asialle ei ole antaa, tietoa vain ei ole.
Asensin tuolta ZTE Swedenin sivuilta tuon 2.2 Froyo päivityksen ja hyvin toimii, mitään ongelmia ei ole. Näytön tarkkuus on vain muuttunut hieman pienemmäksi, joka ilmeisesti kuuluukin tähän päivitykseen. Kirjoittaminen ja virtuaalinäppäimistö on parantunut huomattavasti ja ohjelmat tallentuvat helposti muistikortille.

http://www.ztesweden.se/Exego.aspx?p_id=335
Päivitys onnistui tuolta sivulta ladatulla tiedostolla. Vähän kylmäsi vaan, kun oli ensin tehnyt päivityksen ja sitten päivitysikkkuna jumiutui kohtaan PASS ja 0/100. Odottelin puolisen tuntia ja sitten irrotin laitteen kaapelista ja käytin akkua poissa. Onneksi vielä käynnistyi ja päivitys onnistui. Kannattaa huomata, että päivitys tyhjentää laitteen kokonaan ja palauttaa neitseelliseen alkutilaan.
Ketjun aloittajalle:
laita postia ZTE:lle Haihui Xie:lle, jos olet tyytymätön siihen, ettei latauslinkkiä ole Suomen ZTE:n sivulla http://www.ztefinland.com.

Vastaa